reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzieńdoberek! Nasz trzypaczek rozpakowany!:)
Ojejej to i dziś wysyp maluszków kolejny się szykuje- kochane Madzia,Margerita- 3 mamy kciuki za Was!
Mnie rano z objawów kłuła szyjka. Po raz pierwszy. Mam wizyte dziś u lekarza więc oceni co tam w trawie piszczy:)
Generalnie 10 dni do cc;):) zostało!
Corin kochana jak bębęnek dziś się czuje?:) Mój to aż trzeszczy i skrzypi hihi ale skurczy nie ma. A śniło mi się ze koleznak a urodziłą wczesniaka, a w rzeczywistosci jest jej ciaza o jakies 6 tyg młodsza od mojej ehh

Ostatnia edycja:
reklama
Corin krew jak sie sni to ktos sie przybije jacys goscie , mysle ze to nic złego

A mi sie dzisiaj sniło ze malutka urodziłam ale nie pamietam porodu tlko to ze rodziałam z siostra Miska i nie mielismy jak mu dac znac , gdzies telefony nie działały i sie wkurzałam jak cholera

Marzena nie cierpie jak mi się sni z enie ma tel albo ze nie znam nr albo ze wybieram i wybieram i ciagle się myle brrr a miałam tez podobny sen kilka dni temu

witam porannie. ja juz od 5 niespie, myslalam ze zasne ale sie mylilam. Teraz jem sniadanko a na 10:15 do lekarza.

widze ze Madzi i margericie sie szykuja porody na dzisiaj? czy sie przewidzialam (bo zacofana na forum z leksza jestem) trzymam wiec kciukaski, oby wszystko poszlo jak nalezy :*

Morgenrood gratulacje pieknych i zdrowych maluszkow :-) wzielas nas z zaskoczenia :-D

Sestina dzis musze uprac dzieciom ciuchy i spakowac ich na oboz.
Podziwiam was dziewczyńy za to kilkumiesieczne lezenie, chapeau pas. Dla mnie niewykonalne w domu, no niestety... Zamiast lezec plackiem, poleguje. Ale poprawa jest wiec chyba nie rozrabiam za bardzo ;-) jeszcze tydzien na zwolnionych obrotach a potem niech sie dzieje co chce... ;-)

nie wiem jak u Was Corin ale u nas upału nie ma na mazowszu wiec mozna chwilę się pokręcić po domu nie pasc heheh- w sumie pralka pierze a powiesic moga pranie maluchy co? Ty tylko przesegreguj i załaduj:)

reklama
U nas "przyjemne" 13 stopni :-( Zwlokłam sie z wyra i doprowadziłam do stanu używalności. Miałam nadzieję na kawkę w samotności, ale niestety wszyscy już powstawali, jak na komende :-(

Co do prania, to wystarczy że tylko posegreguję, moje dzieciaki uwielbiaja prac ;-) Dla nich to atrakcja, móc załadować pranie i nasypać proszku ;-) Także za duzo się nie narobię ;-) Potem poprzerzucają do suszary i wieczorem wszystko bedzie juz suche :-)

Kolejne pół kilo mi ubyło.... Raz w tyg wchodzę na wagę z sercem na ramieniu, a tu spadek zamiast wzrostu, :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry