reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej Brzuszki!!

konwalianka super, ze juz jestescie w domku:)!!!
margerita, madzia &&&& zeby wszystko było dobrze:)
morgenrood dzieciaczki - cudowne!!!!!!

na watku foto Stasinka magii!

wszystkim mamuskom miłego dzionka. u nas tez dzis gorąco, a ja musze sie na kilka godzinek w pracy stawic brr...zyc nie dadzą.

reklama
Hellooooo

Kciuki za Madzie i Margarite przede wszystkim!!

Corin, musze wyznaczyc nastepce chyba :)) Bo jak mnie wezmie to sie zgubimy, he he :-D Dobrze, ze czujesz sie OK. Na razie jednak nie rodze - chyba jakies przygotowawcze mialam wczoraj i taki ciemniejszy sluz, ale nic poza tym. Leki zupelnie odstawione i zobaczymy :szok:

Stas slodziak :)

Buziaki poniedzialkowe dla wszystkich ciezarowek!

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Margerita, Madzia też trzymam kciuki i po cichu zazdroszczę. Już bym chciała mojego małego smroda mieć przy sobie. No ale...

Morgenrood, super dzieciaczki. I jeszcze parka :-)

Dzisiaj okrutnie boli mnie jeden jajnik. Ale ogólnie jest ok.
Co do wagi to chyba w tym temacie króluję na 1. pozycji "kto przytył najwięcej"... Ostatnio ważyłam się gdzieś z miesiąc temu?? Na plusie ponad 20 kg, więc czym Wy się dziewczyny martwicie?? Wczoraj zobaczyłam swoje zdjęcie z ostatnich dni kwietnia. Jedno słowo tylko mi się nasuwa jak na siebie popatrzyłam: "maciorka". Będę musiała potem się ostro wziąć do roboty ze zgubieniem tego wszystkiego.
Tydzień minął i nie urodziłam, chociaż mojemu się tak wydawało że urodzę, hehe.

witam sie,
U mnie upalnie, dzisiaj zapowiadaja 32 stopnie, wiec popoludniu mykam na basen. a ja tak sie spogladam na moj suwaczek i powinnam zabarc sie za pakowanie torby, ale nie wiem dlaczego migam sie od tego.
Margerita, Madzia trzymam kciuki
sestina udanej wizyty
konwalianka ciesze sie ze u Was wszystko w porzadku. Tesknimy za Toba.

Wszystke caluje mocno i milego dnia zycze

eeeeh pisałam rano długiego posta i wszystko mi się skasowało :wściekła/y:

Byłam odebrać wyniki tego GBS i na szczęście nic nie wyrosło :-)

Morgenrood
, gratuluję, jesteś niesamowita, bliźnięta i to SN, brawo dla Ciebie i przy okazji podziękowania, bo dodałaś mi sił. Co tam jedna moja kruszynka przy Twojej parce. Maluszki są śliczne, a Lucas na pewno już niedługo będzie z Wami w domku :-)

Margerita, Madzia, trzmam kciuki za Was, już dzisiaj będziecie tulić swoje maleństwa :-)
Konwalijka kochana, tak się cieszę, że już jesteście w domku. całusy :-):-)

hej laski

morgenrood gratulacje!!!!śliczne dzieciaki

konwalianka witaj już rozpakowana, fajnie, że w domku:-) ja tam poproszę twoją historię, chętnie przeczytam, nie bój się, że nas nastraszysz, przecież każda z nas będzie miała zupełnie inną własną historię,taka sama się nie powtórzy;-)...

margerita, madzia @@@@@ pomyślnych cc
emka, sestina a wam udanych wizyt

ja już wczoraj odprawiłam gości, ale nie zmęczyli mnie w ogóle, bo to rodzice, więc raczej ja sie czułam jak gość, tak wokół mnie skakali :-D

a ja mam 10,5 na +, nigdy tyle nie ważyłam, ale czuję się zaskakująco sprawnie i dobrze w takim wydaniu, duża pewnie w tym zasługa mojego męża, który ciągle powtarza, że ślicznie mi z brzuszkiem, ale ja też to postrzegam po prostu jako nowe ciekawe doświadczenie swojego ciała, zwłaszcza, że wiem, że to przejściowe;-)

Witajcie i ja juz wstanięta i po śniadanku. Po wczorajszym długim spacerze spałam jak nalezy bez żadnych skurczy.
Magia Stasinek sliczny
Marta, margerita &&&&&&&&&&& i czekamy na wieści
konwalianko pisz kochana o porodzie spokojnie, wszystkie już przerabiałyśmy opowieści z innych wątków i zdajemy sobie sprawę , ze nie zawsze jest lekko. A po za tym dla mnie to doskonały przykład, ze mimo wszystko dam radę
orchi do 20 hmmmmmmmmmm.
kociatko pewnie czop zaczyna schodzić, może się zacząc od wodnistych upławów brązowych, jakby cie niepokoiło , ze to wody to pojedz na ip. No i moja droga ruszyłaś zastęp szyjek:-D
Aneta nie martw się wagą, zrzucimy grupowo szybko koło tony:-)
maqnio w pracy:szok:
malami, sestina, balkan, miczka, pipi witajcie

Wisienko, martwić to ja aż tak się nie martwię. Raz udało mi się schudnąć 10kg to i pewnie teraz też mi się uda. Będę musiała się tylko zmobilizować do chodzenia na aquaaerobic, albo coś w tym stylu... Poza tym na szczęście nie muszę oglądać swoich zdjęć których i tak mam mało, co powodowałoby że bardziej bym się martwiła, hehe. A tak, nieświadoma niczego jestem szczęśliwsza. No i pocieszam się że nie musiałam dużo kupować ciuchów ciążowych, bo większość starych na mnie pasuje. Jedyne co kupiłam to 2 pary spodni, jedną parę pod koniec zimy już, bo już się nie mieściłam w stare większe, a potem szorty ciążowe z miesiąc, dwa miesiące temu. No i teraz dwie bawełniane bluzki.

witam!Dopiero wstalam,jak zawsze noc przespana bez najmniejszego skurcza:tak:
margerood gratuluje i podziwiam:tak:
Konwalianka witam ponownie, opisuj bo chce jeszcze przeczytac:-D
Sestina, Emka &&&
Magia,cudnego masz synka:-)
Przepraszam ze nie odnosze sie do wszystkich ale zbieram sie na zakupy, planuje zrobic zapas jedzenia bo jak moj zacznie robic zakupy pojdziemy z torbami albo w razie pepkowego zastane w lodowce maslo:-D
Milego dnia wszystkim zycze;)

reklama
Anula, co za zapobiegawczość :-D Nawet o pępkowe się martwisz :-D Ja wychodzę z zalożenia ze dla pępkowego robię najwięcej, bo rodzę (jakby nie to okazji by nie bylo ;-) ) a o reszte niech sie martwi sam, bylebym dom poznała po powrocie. Choć pewnie ze względu na dzieci i teściową impreza odbędzie się poza domem :-D

Dziewczyny jak wyglądają wasze twarze? Z moją od tygodnie coś się dzieje. Nos mam jak kartofel, usta mi też jakoś zapuchły, ogólnie jakos dziwnie wyglądam. Spytałam wczoraj o to męża i usłyszałam, że co się dziwie przeciez przytylam... :-D Facet... Na nosie przytyłam?? :-D

Do góry