reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie kochane lipcóweczki! My dzisiaj do domu, oje wyniki poprawiły się, chociaż za tydzień na kontrole.. już nie mogę się doczec.. bozziu kiedy ja Was doczytam.. chcę Wam wszystkim baardzo podziękować za wsparcie i kciuki - nawet nie wiecie ile energii to daje :)

jak sie nieco ogarnę napiszę swoją historie porodówkową, ale z drugiej strony nie wiem cz nie powinnam poczekać.. bo mimo, że nasze skarby są warte każdego cierpienia mój poród jak wiecie nie wyglądał tak kolorowo..no ale to Wy zdecydujcie kiedy "opowiedzieć" swoją historię

doczytałam tylko, że dzisiaj dziewczyny się na porody szykują..powodzenia!
nieziemsko gratuluje Magii Stasia i dziękuje za wsparcie i przekazywanie wieści, podobnie zresztą jak wydrusi i maqnio..
morgenrood - gratuluje dwójki słodziaków, naprawdę cudne..

hehe, chyba przetarłam szlaki:-D reszta dziewczynek stoi w kolejce i daje szanse maluszką na własne wyjście (mówię o tych co nie mają planowanych cc), mówię Wam..warto czekać:tak:

Cześć dziewczyny i szkraby :*:*:*
Od razu chciałam pogratulować dziewczynom konwalianka magia morgenrood basieniak cudnie,że macie szkraby już obok siebie!!!!!!!!!!! :-D
Ja Was odczytuję nawet nawet mi to idzie myślałam,że gorzej będzie :-D U nas ok malutka dokazuje ile się da :-D :-D skurcze się pojawiają coraz częściej i coraz ,mocniejsze .... ale ja mam zamiar dotrwać do 20 lipca conajmniej :-D chociaż co ja sobie mogę wymagać :-D:-D ;-) mamcia moja z tatą stwierdzili,że dają mi 2tyg :szok: czas pokaże mi się tam nie spieszy niech niunia rośnie ile się da i zdrowiutka będzie :-D
Buziam Was mocnoooooooo i 3mam kciuki za dziewczyny "szpitalne"

witaj orchi:)czemu do 20 musisz dotrwać? a kilka dni wczesniej nie skusisz się hihihi?!
ja własnie nerwa przeżyłam bo moj szanowny małz pisze mi z pracy ze mu potrzeba znaleźć ksiazeczke wojskowa. Mam w dok i książeczkach porzadek ( nawet teraz z okazji wicia gniazda miesiac temu segregowałam raz jeszcze) ale jej nie było nigdzie! po żmudnych przewalaniach poddałam sie z wizja ze trzeba nową wyrobić. Ale tak idąc tokiem myslenia mojego meza pomyslałam ze on na pewnwo " w dobrym miejscu"ją schował. I takim cudem chwyciłam pudelku z napisem- gwarancje hehhe i na samym dnie była! wrrrrrrrrrrrr

Dzień dobry Słonka!

Ja już mam po spaniu, u sąsiada płot robią i walą jak cholera! Wrr…

W Poznaniu zapowiada się upalny dzień, już jest gorąco.

Morgenrood, gratulacje! Zdrówka dla Ciebie i maluszków! Prześliczne maleństwa:)

Margeritko, MADZIU, trzymam kciukaski!

Corin, Ty to masz sny, Jezu!

Sestinko, Em_cia &&& za wizyty :)

Mailuj, tylko się nie przemęczaj przy tym pakowaniu :)

Konwalianko, witaj! Wielkie gratulacje! Duuuużo zdrówka!

Sis, to możesz się szybciej, niż ja rozpakować, u mnie nic się nie dzieje;)

Marzenko, witaj!

Ale nabralyscie tempa:), ciekawa jestem ktora bedzie pierwsza w lipcu? Najwazniejsze jest to , ze wszystkie maluchy maja sie dobrze, te male szybko dorosna, wazne, ze jedza i przybieraja.
Waga temat rzeka jak widze, ja mam +7kg i niestety pojawil sie celluit na udach i posladkach, jestem zla, mam nadzieje, ze da sie go wycwiczyc, macie jakies sprawdzone sposoby na pozbycie sie dziadostwa?

Odpowiadajac na pytanie psoty z suwaczka melduje, ze tak dokonalam tego cudu w weekend i stoi i czeka, maz od razu odetchnal z ulga:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :)
Zapowiada się ekscytujący dzień :) Ja właśnie śniadanko sobie zrobiłam: płatki z mlekiem :]
Muszę dzisiaj odebrać wyniki GBS, coś czuję, że mam to cholerstwo.. no ale zobaczymy!

em-ka - ja to się w lusterku tylko z przodu oglądam! pupy swojej nie widziałam od kilku miesięcy :p i po prostu mam nadzieję, że tam mi nie powychodziły rozstępy!! mąż przynajmniej nic mi nie mówił :p On tylko zauważył, że pupę mam że tak powiem mięsistą :) a on chociaż chodzi na siłownię to takiej nie ma :D myślę, że to magazynek wody się tam zrobił.
morgenrood - podwójne gratulacje!!! wspaniała wiadomość :) a Lucas na pewno szybciutko nabierze ciała i dołączy do Was w domku :)
margerita - trzymam kciuki za Ciebie i Olinkę :)
MADZIA - &&&&&&&&&&&&&!!!! czekamy na dobre wieści!!
sestina - powodzenia na wizycie!!
psotka - mnie dzisiaj rano obudziło stukanie młotkami itp. Pod oknami rozłożyła się ekipa budowlana i jakiś murek rozwalają :/
kwoka - mnie też dopadł cellulit :/ okropny.. Na razie nic z tym nie robię ale po ciąży mnie chyba do szału doprowadzi jeśli takie zostanie!!

Miłego dnia brzuszki!

Madzia, Margerita - trzymam kciuki za bezbolesne i szybkie porody!!!!!

Morgenrood - wielkie gratulacje - dwójeczka sn to nielada wysiłek musi być!

Konwalinaka - az się popłakałam..... całuję Was mocno!!!

& za dzisiejsze wizyty - Emka - mam nadzieję, że po tych basenach malutka przepłynęła główka do dołu.....

a ja dziś wreszcie do fryzjera - już nie moge patrzeć na kolor swoich włosów - a jakbym chciała, żeby po ciąży takie gęste zostały..... ale raczej się nie da..... :(

reklama
Morgenrood jakie cudne szczęścia! Gratulacje, są piękne!

Margerita, Madzia kciuki zaciśnięte, trzymajcie się dzielnie!

apropo rozstępów to u mnie też na razie ani jednego i mam nadzieję, że tak zostanie. To w sumie dziwne biorąc pod uwagę ile mam na plusie... za cellulit fuj... dobrze, że rzadko widuję swoje cztery litery haha :-D

Do góry