reklama
no ja też dziś odebrałam wyniki na szczęście mieszczę się w normach ze wszystkim :-) tylko jakiś nietypowy mam opis, bo np. zamiast ilości bakterii w moczu mam opisowo "mierna flora" ale to chyba znaczy, że nie mam, jak myślicie? bo też nie mam przy tym strzałki jak wpisują gdy coś jest nie tak...
przestraszyłam się też w pierwszej chwili że mam żółtaczkę, ale potem doczytałam, że to są przeciwciała i sobie przypomniałam, że przecież się szczepiłam na WZW B i to pewnie to... ufff
wykałaczka witaj :-)
a ja się wreszcie muszę wziąć za pakowanie torby... na razie składam na kupkę wszystko, no ale samo do torby nie wskoczy ;-)obawiam się że w jedną średnią się nie zmieszczę duże wam te torby wyszły?
przestraszyłam się też w pierwszej chwili że mam żółtaczkę, ale potem doczytałam, że to są przeciwciała i sobie przypomniałam, że przecież się szczepiłam na WZW B i to pewnie to... ufff
wykałaczka witaj :-)
a ja się wreszcie muszę wziąć za pakowanie torby... na razie składam na kupkę wszystko, no ale samo do torby nie wskoczy ;-)obawiam się że w jedną średnią się nie zmieszczę duże wam te torby wyszły?
katerina84
Fanka BB :)
Pippi ciesze sie ze wyniki dobre mi tez nie wiadomo skąd nagle sie wszysto poprawilo...
Co do toreb to jam dwie takie sredniej wielkosci (40 litrowe), a spakowalam tylko to co nam dali na liscie w SR.. Ale pewnie jakis maly plecak sobie jeszcze wezme, zeby wlozyc kom, ladowarke, cos do czytania, jakos wode itp. Niby na dwa dni a tyle sie tego nazbieralo w tych torbach...
Co do toreb to jam dwie takie sredniej wielkosci (40 litrowe), a spakowalam tylko to co nam dali na liscie w SR.. Ale pewnie jakis maly plecak sobie jeszcze wezme, zeby wlozyc kom, ladowarke, cos do czytania, jakos wode itp. Niby na dwa dni a tyle sie tego nazbieralo w tych torbach...
balkan
Pippi, ja mam dwie - jedna dla mnie, jedna dla dziecka - spakowałabym się w jedną, ale stwierdziłam, że tak będzie praktyczniej.... tylko, że ja mieszkam jakieś 15 min drogi od szpitala, więc zawsze ktoś mi co podrzuci, jakbym zapomniała, czy się skończyło....
konwalianka
Mały bąbelek
pippi, ja tez mam dwie, jedną dla siebie, jedna dla malucha..
eee czyli w normie, bo już się bałam, że mnie wyśmieją na IP jak się zjawię z dwiema torbami jak na wakacje ;-) chyba wolę się w jedną dużą spakować, bo będzie mi później łatwiej to kontrolować, a tak to mogę zapomnieć o drugiej, mi się takie rzeczy zdarzają ja do szpitala mam dość daleko, więc wolę mieć wszystko od razu przy sobie
poza tym u mnie prawie wszystko muszę mieć ze sobą, pieluchy też
poza tym u mnie prawie wszystko muszę mieć ze sobą, pieluchy też
balkan
aha - zapomniałam jeszcze - 2 torby plus kosmetyczka....
Pippi, a w który Ty szpital wybrałaś? bo nie pamiętam....
Pippi, a w który Ty szpital wybrałaś? bo nie pamiętam....
konwalianka
Mały bąbelek
pippi, ja jak pojadę na ip to i tak mąż przytarga tylko torbę "dla mnie" i to dopiero jak mnie przyjmą na oddział, bo jakoś mi głupio tak wparadować z walizką od razu , malucha, jak już będzie na świecie.. szczerze mówiąc nie wiem w którym momencie daje się ciuszki do ubrania maluszka..nawet nie wiem czy oni sami ubierają w swoje czy jak to jest..
balkan, to ja lepsza jestem, moja się zmieściła, ale torba trochę się nie domyka..trudno
kurcze ale mi się nie podoba to zdjęcie na suwaczku, naprawdę mógłby ten mój już się urodzić
balkan, to ja lepsza jestem, moja się zmieściła, ale torba trochę się nie domyka..trudno
kurcze ale mi się nie podoba to zdjęcie na suwaczku, naprawdę mógłby ten mój już się urodzić
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Ja sie spakowalam do jednej. Ale jest max wypchana no i pampersy mam osobno, bo juz sie nie mieszcza. Szczotke do wlosow, laktator i wode bede miala w torebce. A powiedzcie mi, bo mnie tak tknelo... Papier toaletowy tez bierzecie? :-/