reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
no ja też dziś odebrałam wyniki na szczęście mieszczę się w normach ze wszystkim :-) tylko jakiś nietypowy mam opis, bo np. zamiast ilości bakterii w moczu mam opisowo "mierna flora" :baffled: ale to chyba znaczy, że nie mam, jak myślicie? bo też nie mam przy tym strzałki jak wpisują gdy coś jest nie tak...

przestraszyłam się też w pierwszej chwili że mam żółtaczkę, ale potem doczytałam, że to są przeciwciała i sobie przypomniałam, że przecież się szczepiłam na WZW B i to pewnie to... ufff

wykałaczka witaj :-)

a ja się wreszcie muszę wziąć za pakowanie torby... na razie składam na kupkę wszystko, no ale samo do torby nie wskoczy ;-)obawiam się że w jedną średnią się nie zmieszczę:szok: duże wam te torby wyszły?

Pippi ciesze sie ze wyniki dobre :tak: mi tez nie wiadomo skąd nagle sie wszysto poprawilo... :eek:
Co do toreb to jam dwie takie sredniej wielkosci (40 litrowe), a spakowalam tylko to co nam dali na liscie w SR.. Ale pewnie jakis maly plecak sobie jeszcze wezme, zeby wlozyc kom, ladowarke, cos do czytania, jakos wode itp. Niby na dwa dni a tyle sie tego nazbieralo w tych torbach...

Pippi, ja mam dwie - jedna dla mnie, jedna dla dziecka - spakowałabym się w jedną, ale stwierdziłam, że tak będzie praktyczniej.... tylko, że ja mieszkam jakieś 15 min drogi od szpitala, więc zawsze ktoś mi co podrzuci, jakbym zapomniała, czy się skończyło....

eee czyli w normie, bo już się bałam, że mnie wyśmieją na IP jak się zjawię z dwiema torbami jak na wakacje ;-) chyba wolę się w jedną dużą spakować, bo będzie mi później łatwiej to kontrolować, a tak to mogę zapomnieć o drugiej, mi się takie rzeczy zdarzają :-D ja do szpitala mam dość daleko, więc wolę mieć wszystko od razu przy sobie
poza tym u mnie prawie wszystko muszę mieć ze sobą, pieluchy też

pippi, ja jak pojadę na ip to i tak mąż przytarga tylko torbę "dla mnie" i to dopiero jak mnie przyjmą na oddział, bo jakoś mi głupio tak wparadować z walizką od razu :-D, malucha, jak już będzie na świecie.. szczerze mówiąc nie wiem w którym momencie daje się ciuszki do ubrania maluszka..nawet nie wiem czy oni sami ubierają w swoje czy jak to jest..

balkan, to ja lepsza jestem, moja się zmieściła, ale torba trochę się nie domyka..trudno :tak:

kurcze ale mi się nie podoba to zdjęcie na suwaczku, naprawdę mógłby ten mój już się urodzić:rofl2:

reklama
Do góry