reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej
Melduję się po wizycie. Wyczekałam się jak głupia 1,5 h :wściekła/y: bo ginek wracał z konsultacji z Wa-wy.
Dzidziuś zdrowy waży 2970 g wszystko w normie: wody, szyjka zamknięta 99 spustów :-), tylko nadal są bakterie jeszcze więcej niż było dostałam silniejszy antybiotyk na 10 dni, pózniej na badania moczu i na wizytę... mam nadzieję że będzie OK.
Tylko jestem troszkę rozczarowana, bo chciałabym mieć CC w termin porodu 24.07 ale niestety nie będę mieć, bo doktorek ma urlop i chce zrobić wcześniej muszę tylko wybrać sobie termin...ehh

Konwalianka wiesz ile bym dala żeby były regularne:szok:
Alex Kochana muszę wytrzymać bo co zrobić :-(
Muszę poczekać do jutra ciekawe co powie :-(
Kochane ja uciekam się położyć bo padam... Może chociaz się zdrzemnę :-* Buzi w brzusio :**

Ostatnia edycja:
Kasiulka, ja uwielbiam siedziec po turecku, wiec i w tej pozycji malowalam.:-D

Konwalianka, jesli tak mocno krwawisz, to moze powinnas pojechac do szpitala?:confused:

Iwonus, najwazniejsze, ze malenstwo zdrowe, a z bakteriami na pewno sobie poradzisz.:tak:

Ja również melduję się po wizycie. Wiem skąd te bóle. Dziecko zbyt szybko rośnie. Nie wiem co to dokładnie znaczy no bo jak mozna rosnąc zbyt szybko? wazy 3300 i gin twierdzi że może jeszcze sporo podrosnąc a przy moich gabarytach na pewno nie wydam na świat takiego duzego dziecka sn. Powiedział że powoli się szykuje do wyjscia hmmm ale co to znaczy powoli?

Wróciłam, koleżanka u mnie była, która ma termin na 26czerwca:)

Zjadłyśmy pizze i teraz mi się odbija:)

konwalianka, trzymam kciuki:):)

Wydrusia, trzymkaj sie kochana, oby przeszło, lub rozkręciło sie na maxa, bo cię wymęczy to wszystko:)

Nil, no malutki spory już:) sobie pofolgował:)

Witajcie Śpiochy:-)
Gratuluję udanych wizyt.
Konwalianko ja dziś chyba z Tobą będę liczyć te skurcze.
Corin dobrze, że się uspokoiło.

Byłam na wizycie i sprawa jest dość poważna. Przeciwciał mam sporo - 64. I do tego są 2 rodzaje: anty-D i anty-E. Skierowali mnie do punktu konsultacyjnego. Rano będzie badanie usg z przepływami i KTG. Jeśli przepływy będą dobre to szpital św. Zofii będzie się mną opiekował. Jeśli nie - Klinika na Starynkiewicza, która specjalizuje się w prowadzeniu ciąż z konfliktem serologicznym. Mój ginek powiedział, że to moja ostatnia wizyta u niego, bo pewnie będą skracać czas trwania ciąży. Mam nie brać leków przeciwskurczowych. Szyjka dobra do porodu (jeszcze jakaś jest, ale miękka) i rozwarcie na luźny palec (jakieś 1,5 cm). Powiedział: "O właśnie dotykam główki pani dziecka". Krew na rękawiczce po badaniu. No i ból sympatyczny krzyża i jak na @.
Tak więc albo wyląduję w szpitalu albo wywołają mi Stasia niedługo.
Trzymajcie kciuki za mojego malucha jutro między 8 a 9, please.

Magia, ja będe trzymać na pewno!! będzie dobrze, maluszek juz niedlugo bedzie z wami :):)

Mnie dziś lekarz też nastraszył, bo robił dosc dlugo usg i kilka razy włączął serducho małej..i robił to badanie na stojąco (a zawsze siedział) więc juz miałam jakieś głupie schizy...bo coś było inaczej niż zawsze:) ale powiedział,że wszystko jest w porządku na końcu..

Martwią mnie tylko te liczne paciorki w odbycie..ale gorzej jakby byly w pochwie chyba co??

reklama
Do góry