reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
psotka lepszy bo zgaga przeszła a już to mnie nastraja optymistycznie
emkamek ja miałam takie wrażenie obrzmiałości już dawno, u mnie tak bywa z listonoszem, kurierzy jakoś nie nawalali
Wydrusia co sie dzieje???????????

Balkan Wisieńka krocze tak boli że mam już dosyć i skurcze się robią :-( ale znów cholera nieregularne :-( jutro wizyta więc musze wytrzymać... Jutro poprosze gina żeby mi przyśpieszył CC albo pomógł SN
Psociu Maqnio dobranoc Mysie :** Tulamy z Lilunią

reklama
Emkamek, z UPS jeszcze mi sie nie zdarzylo ale kurier z siodemki kiedys wywinal mi taki numer. Tez zadzwonilam i uslyszalam ze oni jezdza tylko raz i skoro mnie nie bylo, to mam przyjechac do nich. Ale sie wtedy wscieklam, oparlo sie o dyrektora oddzialu i na drugi dzien kurier w zebach paczke mi przywiozl o 9 rano.

Tez mam wrazenie ze mam zapuchniete wszystko, wczoraj zauwazylam. Myslalam ze mi sie wydaje.

Wydrusia, wytrzymaj, wez nospe. Ja z tego powodu dzis pojechalam do tego szpitala, bo tak mnie juz bolalo ze wylam z bolu, chodzic nie umialam ani stac. A mimo to gin nic nie znalazl. :-/

Ostatnia edycja:
Do góry