reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

ale ja nie chce rodzic przy innym ginie :/ no coz co ma byc to bedzie widocznie maly potrzebuje jeszcze czasu zdaje sobie z tego sprawe:) jak mialabym rodzic to od poniedzialku bym urodzila a szyjka ok wiec sobie siedzi... ale juz niedlugo pewnie bo maly mniej sie rusza a gin mowil ze to normalne przed porodem...

W takim razie oznajmiam ze moje dziecko pierwszy raz ma CZKAWKE HEHE zawsze sie zastanawialam jak to jest bo wy pisalyscie o niej a ja jej nie czulam :) czyli moj synek ma czkawke po kielbasce z serem z grilla hehe bo byla siostra z narzeczonym i strzelilismy sobie kolacyjke :)

reklama
Wisieńko to prawda,nie trzeba być uczonym by do tego dojść,Dlatego zgadzam się z moim ginem:To twoje dziecko jest dyrektorem Twojego brzucha a nie TY:))))ono rządzi i wybiera kiedy Cię powitać:)

Mimi dokładnie. Z Maćkiem byłam na Sylwku tydzień po terminie, wracałam spory kawałek do domku a sex też nie był zabroniony. Urodził się prawie 3 tyg po terminie............

Anulka a co jak będzie inny gin to powiesz Sory Panie doktorze ja idę do domu?NO pomysl,rozśmieszyłaś mnie.U nas położna odbiera poród,lekarz przychodzi na koniec albo w razie komplikacji,nie można sobie wybierać.Owszem jest taka możliwość jak zapłacisz bo leczysz się u niego prywatnie

Mimi kolezanka z sali jak ja zlapalo i zaczela rodzic i tez chodzi do mojego gina caly czas byl przy porodzie razem z polozna i pielegniarka i nawet pocieszal ja bo nawet z nia dzis rozmawialam... chodzila do niego prywatnie tak samo jak ja...
Moze i tak zrobie zacisne nogi i wroce jak moj bedzie:D:D:D a co:D

mam odczucie ze kazdego mojego posta komentujesz negatywnie tylko nie wiem czemu ja to biore troche zartem a jak chcesz to sie smiej :D

Wisienko z tego co widzialam jak byly porody podczas mojego pobytu to lekarze rowniez uczestnicza w porodach...

reklama
Do góry