reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
ja tam w to ktg tez nie wierze , jak miałam moja młodsza córke rodzic a mnie do tego podłaczyli sprawdzic jak tam skurcze , okazało sie ze nie ma zadnych , jednak zaraz po wizycie okazało sie ze mam wielkie rozwarcie i za 2 godziny urodziłam tak ze to było wszystko ekspresowo i bez wskazujacych skurczy z ktg
Zmykam juz spac kochaniutkie , spokojnej i wyspanej bez bóli nocy ;-)
Zmykam juz spac kochaniutkie , spokojnej i wyspanej bez bóli nocy ;-)
Ostatnia edycja:
dodi_misia
MArzena, to super, ja tez bym tak chciała ekspresowo hehe
A
Anulka198424
Gość
Wydrussia dzieki zobaczymy ale cos mi sie wydaje ze jeszcze poczekam bo za dobrze by bylo jak bym juz sie rozpakowala
chociaz moglam sie nie odzywac bo przyszedl gin zapytac co u nas i do mnie z tekstem Pani Aniu pani przyjdzie 1szego i robimy ciecie a ja oczy i jak to doktorze!!a on no raz ciecie bylo wiec drugie robimy tez a ja ze ja pierwszy raz rodze a on zdziwiony chwila ciszy i to pomylilem panie hehe
jak bym sie nie odzywala to 1szego bylabym po hehe ale ja chce rodzic naturalnie wiec sie odezwalam
Dodus napewno malenstwo poczeka na tatusia zostalo juz malo czasu wiec doczekasz sie i meza i dzieciatka
chociaz moglam sie nie odzywac bo przyszedl gin zapytac co u nas i do mnie z tekstem Pani Aniu pani przyjdzie 1szego i robimy ciecie a ja oczy i jak to doktorze!!a on no raz ciecie bylo wiec drugie robimy tez a ja ze ja pierwszy raz rodze a on zdziwiony chwila ciszy i to pomylilem panie hehe
jak bym sie nie odzywala to 1szego bylabym po hehe ale ja chce rodzic naturalnie wiec sie odezwalam
Dodus napewno malenstwo poczeka na tatusia zostalo juz malo czasu wiec doczekasz sie i meza i dzieciatka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
Anulka198424
Gość
co to moze byc ?? siedze teraz przed kompem i w samym dole i po stronie(ściance) dooopki mam normalnie takie bicie co chwile takie stale co chwile jakby ktos np walil w sciane łup łup czyzby maly sie tlucze hehe
Aż mi brzuch podskakuje...
Aż mi brzuch podskakuje...
Wisieńka
Bylismy z Polem na spacerku wieczornym. Ochłodziło się i było cudowne powietrze.
Dziewczyny czytałam o przyśpieszeniu porodu i mam przyjaciółkę o której juz kiedyś pisałam, która wypróbowała wszystkie metody nawet olej rycynowy. Prawda jest taka, ze jak dzidziuś i macica sa nie gotowe to mozna sobie przyśpieszać........
Dziewczyny czytałam o przyśpieszeniu porodu i mam przyjaciółkę o której juz kiedyś pisałam, która wypróbowała wszystkie metody nawet olej rycynowy. Prawda jest taka, ze jak dzidziuś i macica sa nie gotowe to mozna sobie przyśpieszać........
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Anulka myślałam że razem bedziemy cięte w ten sam dzień :-) ale nie radzę przyśpieszać... maluszek nie jest jeszcze gotowy skoro się nie śpieszy
reklama