reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Może,może tylko to nasze dzieci wybierają datę nie my:) Jak mawia mój gin nie znasz dnia ani godziny,ja tam nie zamierzam przyspieszać no chyba,ze sex to ponoć pomaga,kiedy ma być to będzie.

reklama
ja tam w to ktg tez nie wierze , jak miałam moja młodsza córke rodzic a mnie do tego podłaczyli sprawdzic jak tam skurcze , okazało sie ze nie ma zadnych , jednak zaraz po wizycie okazało sie ze mam wielkie rozwarcie i za 2 godziny urodziłam tak ze to było wszystko ekspresowo i bez wskazujacych skurczy z ktg

Zmykam juz spac kochaniutkie , spokojnej i wyspanej bez bóli nocy ;-)

Ostatnia edycja:
Wydrussia dzieki:) zobaczymy ale cos mi sie wydaje ze jeszcze poczekam :) bo za dobrze by bylo jak bym juz sie rozpakowala :)
chociaz moglam sie nie odzywac bo przyszedl gin zapytac co u nas i do mnie z tekstem Pani Aniu pani przyjdzie 1szego i robimy ciecie a ja oczy i jak to doktorze!!:szok:a on no raz ciecie bylo wiec drugie robimy tez a ja ze ja pierwszy raz rodze a on zdziwiony chwila ciszy i to pomylilem panie hehe
jak bym sie nie odzywala to 1szego bylabym po hehe ale ja chce rodzic naturalnie wiec sie odezwalam :)

Dodus napewno malenstwo poczeka na tatusia zostalo juz malo czasu wiec doczekasz sie i meza i dzieciatka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co to moze byc ?? siedze teraz przed kompem i w samym dole i po stronie(ściance) dooopki mam normalnie takie bicie co chwile takie stale co chwile jakby ktos np walil w sciane łup łup czyzby maly sie tlucze hehe:D:D:D
Aż mi brzuch podskakuje...

Bylismy z Polem na spacerku wieczornym. Ochłodziło się i było cudowne powietrze.
Dziewczyny czytałam o przyśpieszeniu porodu i mam przyjaciółkę o której juz kiedyś pisałam, która wypróbowała wszystkie metody nawet olej rycynowy. Prawda jest taka, ze jak dzidziuś i macica sa nie gotowe to mozna sobie przyśpieszać........

reklama
Do góry