reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Magia, najważniejsze, że gin o tym wie. On będzie wiedział co zrobić. trzymam &&&&

A ja muszę się pochwalić. Wczoraj spakowałam torbę porodówkową <jupi>, jeszcze tylko druga torba na położnictwo i będziemy z młodą gotowe żeby się spotkać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Połozyłam się i wracam a tu takie wieści od konwalianki.
konwalianka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja myslę, ze krwawienie może byc z szyjki bo ona nie miała problemów z łozyskiem, może jakies naczynie jej pekło . Tych 5cm to raczej nie zatrzymaja. Ile u niej było tygodni na liczniku??
Magia jesli poprzednie wyniki i usg były w porządku to na pewno będzie dobrze ale współczuje nerwów
danuska ja już też spakowałam wszystko bo po ostatniej wizycie w szpitalu znowu byłam rozpakowana
Ja też 4 pietro bez windy:-D

Ale pospalam... Najciekawsze jest to, ze w nocy pewnie tez pospie (jak zwykle). Skad mi sie to bierze???

Piekne newsy.

Magia, nie z takimi rzeczami sobie radzi dzisiaj medycyna, nic sie nie martw Kochana. To juz koncowka i pewnie nie ma to juz tak duzego wplywu na dzieciaczka

Konwalianka pewnie krwawi bo sie rozwiera... Czasem ponoc pekaja przy tym naczynia krwionosne, w czopie tez jest nie co krwi. Trzymamy kciuki Konwalianko!!!!!

Majluj, moze jeszcze sie uda... Jak malenstwo sie uprze i nie odwroci, to przynajmniej sie nie umeczysz. Nie pamietam czy mowilas, ile masz wod plodowych? Ponoc jak malo, to dzieciaki nie chca sie obrocic.

W niedziele bedz gadac z polozna:-) Wreszcie!

Dziewczyny dzięki za dobre słowa :-) Nie złoszczę się na małego tylko na sytuację, bo przypominam sobie jak się cieszyłam gdy 30 tygodniu się obrócił. Nic to będę siedziała dupka do góry i namawiała syna do hulanek ;-)
Kociatka mam dużo wód, może mu to ułatwi???
No i Konwalianka wysprzątała sobie rozwarcie ;-) z 5cm nikt jej nie powinien ze szpitala wypuścić

no ja też zasnęłam po tej pobudce porannej i spałam jak kamień, obudziła mnie... moja mała kopniakami :happy: no to wstałam....

wisienko konwalianka miała taki termin jak ja - na 5 lipc,a czyli jest już w 38 tyg, spokojnie może sobie rodzić :-) już od kilkunastu dni była przecież tuż tuż...

magia tak jak mówią dziewczyny, badania są po to, żeby w porę reagować i tak na pewno będzie w twoim przypadku, a wizyta już blisko trzymam @@@

mailuj jak w 30 tyg był głową w dół i teraz się odwrócił to znaczy, że rzeczywiście ma jeszcze dużo wód na harce - może tylko tak na chwilkę zmienił tylko pozycję

MADZIA,n o cóż, nikt nie jest idealny;)

Mailuj, Krzyś Ci zrobi niespodziankę i w ostatniej chwili fiknie;)

Miczka, &&&zaciskam!

Dziewczyny, 5 cm, to chyba już nie ma co zatrzymywać porodu, co? Pytam, bo ja zielona jestem w tej kwestii ;) Trzymam kciukasy Konwalianko!!!

Magia, może coś pomieszali w laboratorium, spokojnie, jutro powtórzysz i będzie dobrze:)

Veronique, najważniejsze, że ktg ok.:)

witam popoludniowo, !!!
ohoho ale sie przez te pare godzinn nowych newsów narobiło.
beetka gratuluje kochana slicznej córuni i co najwazniejsze podziwiam za Twoja siłę,trzymam mocno kciuki, zeby wszystko było dobrze i zeby córcia zdrowo rosła
mailuj super, ze wizyta udana i trzeba miec nadziej ze Krzynio jeszcze sie przekręci
magia &&& zacisniete, na pewno wszystko bedzie dobrze, spokojnie kochana!!!
konwalianko jestem w szoku trzymaj sie tam dzielnie Kochana , no i wszystko wskazuje na to, że za chwilke bedziesz tulic Tymusia:)

ja dzis po ktg, skurcze podchodziły pod 100% w ciagu 20 min. było ich 5 i gin stwierdził ze bardzo dobrze, macica ciwczy przed porodem, teraz tylko czekac:)
'buziam was wszystkie:*

reklama
Do góry