reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

O kurka... Konwalianka, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!:-)

No dziewczyny, zaczyna sie na dobre.:-D

Niewiele tu mam z UK, ale do jutra do polnocy jest w tesco wyprzedaz ubran dzieciecych -50%:-) Mozna tez zamawiac ze strony.:tak:

Ja jak zwykle wpadam i wypadam, ale mysle o Was cieplutko dwupaczki kochane!

reklama
Emkamek witaj i wpadaj częściej:-)
Znowu jestem spiąca....
Dziewczyny wypowiedzcie się prosze czy myslicie, ze mogę iśc jutro na basen? Zaczyna się jutro 38tc więc nie chodzi mi o to, ze cos tam się wydarzy skurczowego ale raczej , ze mi wody tam odejda czy cos .....

hej laseczki, ja calutki dzien na nogach, bylam w madrycie w parku Retiro od 12-18 chodzilam, myslalam ze nie dojde do stacji pociagow, ze padne po drodze. Opalilam sie podczas chodzenia, brzuszek mi twardnial ale ostatnimi czasy to normalne u mnie wiec nie bardzo sie przejmuje. Padam z nog...

konwalianka jest udana dziewczyna :-D :-D :-D rozwarcie na 5 cm i krwawienie a ta mowi ,,mam nadzieje ze mnie nie zostawia w szpitalu" :-D ja to mysle ze ona to na dniach urodzi a nie do domu :-D bosz... to dopiero jest nieswiadomosc do ostatnich chwil hwshehhe

cos sie dzialo ciekawego jak mnie nie bylo? bo ochoty na cz\ytanie 40 ston nie mam :-p

wisienko jesli dobrze sie czujesz to ja na twoim miejscu bym poszla, ja tez sie wybierram na dniach. Nie jest powiedziane ze musisz na nim siedziec 4 h, jak sobie po trochu bedziesz wchodzisz to jeszcze pomoze a nie zaszkodzi...

ja od samego poczatku wiedzialam ze mam krew ARh- ale zrobili mi ten test i potwierdzilo, a szczepionke juz dawno dostalam na wszelki wypadek.

Ostatnia edycja:
emko ogólne gadanko i tylko konwalijkowy news:-)No i ja chyba póję, po basenie czuję się jak młody bóg, zreszta pływam całą ciąże to czemu nie teraz:-)
Ania no moj też, więc co sobie będe żałować.

reklama
Do góry