reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
mailuj cc to nie tragedia a Krzysia i tak jakos beda musieli wyciagnac , moze jeszcze sie przekreci przed porodem
konwalianka trzymaj sie dzielnie

ja tez przy 2 porodzie miałam rozwarcie a nie było bóli i tak jak Konwalijka krwawiłam i tez nie wiem dlaczego do tej pory

Miczka - powodzenia na wizycie! Zrobiłaś mi smaka na naleśniki.. chyba zrobię jutro :p
Wisieńko - współczuję mdłości, dla mnie nie ma nic gorszego niż wymioty.. (mówię tak pewnie bo jeszcze skurczy nie miałam ;) Co do obowiązków domowych to mój mąż odpowiada na takie zaczepki, że jak chce to możemy się zamienić. I ja wtedy siedzę cicho bo on na prawdę dużo pracuje a ja teraz siedzę w domu :p
maqnio - zrobiłaś mi smaka tymi własnymi ogródkowymi truskawkami.. przypomniały mi się truskawki z ogródka babci.. to był smak!!
konwalianka - TRZYMAM KCIUKI!!!
Patrycjaa - nie zazdroszczę sytuacji ze szczurem.. Trzymam kciuki żeby udało się wytępić dziada!!
Pippi - super wieści, przed Tobą spokojny weekend :)
mailuj - jeszcze klamka nie zapadła.. może te ćwiczenia Ci pomogą i mały się obróci?
Magia, robiłaś odczyn Coombsa? Daj znać koniecznie co powie na to lekarz! Może wystarczy zastrzyk z immunoglobuliny? Ja też muszę to kontrolować..

Odnośnie snów to pocieszające jest, że nie tylko ja miałam dziwny sen :) Pisałam Wam kiedyś, ja urodziłam myszkę :p
Udało mi się dzisiaj poprasować białe rzeczy, jutro biorę się za kolorki :) Czekam na męża, wieczorkiem idziemy do kina :) Mam nadzieję, że mały się nie wystraszy :p

poszłam na bazarek i zmęczyłam się okrutnie - to był pierwszy raz od 2 m-cy...... potem przysnęłam, a tu takie wiadomości..... teraz to już chyba będzie naszą codziennością....

Konwalinka!!!! Trzymam kciuki!!!

jak już się piętrami licytujecie to ja mieszkam na 3 piętrze, ale w domu mam schody na czwarte.... na szczęście kibelek i na dole i na górze.... :)

konwalianka trzymam kciuki ..rozwarcie już chyba za duże żeby zatrzymać...&&&&&& zaciśnięte
magia spokojnie medyki coś poradzą..głowa do góry.. arobiłas pierwszy raz??? ja robiłam ze 3 razy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry