reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Niczko gratuluję udanej wizyty.
Corin czekam na telefon od gina, a dodatkową wizytę mam w poniedziałek. W kwietniu nie miałam tych przeciwciał, tylko martwię się, co w ciągu tych 2 miesięcy mogło się stać...

Corin ano dziękuję Ci sąsiadko za oświecenie mnie :-D:zawstydzona/y:
silwia a ile dokładnie hahaa żebym po drodze nie zaczęła rodzić :-D
Siedzę z mopem na kolanach ale ja mądra jestem :eek: idę kończyc podłogę :-D
Magia nie strasz bo pójdę jutro i ja zrobię powtórkę badania :eek:

Ostatnia edycja:
OrchiNie martw się, w pierwszej ciąży to chyba się nie zdarza ten konflikt, gorzej z drugą.
Heledorko mam nadzieję, że to krwawienie u Konwalianki to tylko objaw rozwierania. Wcześniej była z tym na IP i nic złego nie znaleźli.

Magia na pewno wszystko bedzie pod kontrola ... mowie ja Tobie ... tak jak Corin pisze nie pozwola zeby malemu cos sie stalo !!!! :* ja wiem ze to czekanie nie nalezy do przyjemnych rzeczy ale co zrobic jeszcze troszke a wszystko sie wyjasni i zadzialaja !!!!

Magia no mówią, że w pierwszej ciąży nie trzeba się tym martwić, a po porodzie dostaje się zastrzyk, żeby uchronić ciążę następną. Ty tak miałaś po pierwszym porodzie?

Dzięki Dziewczyny. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Chociaż jakoś tak zmroził mnie ten nagły telefon ze szpitala. Na szczęście byliśmy wczoraj na usg i wszystko było z małym dobrze.
Heledorko no właśnie. Po pierwszym miałam ten zastrzyk, a tu przeciwciała teraz. Podobno to zdarza rzadko, ale się zdarza.

Ostatnia edycja:
reklama
Veronique skoro się tak licytujemy to ja do kibelka na pięterko muszę biegać! Co chwilkę! ;-)

Magia to dziwne. Myślałam, że wtedy jest ok. Ja też mam RH minus a mąż ma plus. Ale kontrolują to co jakiś czas. Ciekawe co ginek powie. Trzymam kciuki.

Dziewczyny czemu Konwalianka krwawi?? To że ma rozwarcie to ok, może rodzi, ale krwawienie? To chyba nie jest normalne? Ktoś coś wie?

Ostatnia edycja:
Do góry