reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej ho ja po wczorajszym KTG ... PAni pielegnirka stwierdzila ze sa male wahania . Ale wyslalam wyniki do Maqnio i porownala ze swoimi i powiedziala ze mamy podobne :/ i dzisiaj jade do lekarza ... na konsultacje z tymi wynikami mam nadzieje ze to nic powaznego ... ak mialam skurcze to malemu skakalo tetno dosc wysoko ... a dzisaj w nocy i do 9 rano juz tyle razyyy stwardnial mi brzuch w ogole nie ma opcji musze isc do lekarza

reklama
jest godzina 10.00 a ja już jestem u kresu wytrzymałości i łzy mi ciekną i się telepię.. czemu CI ludzie tak mnie denerwują z samego rana.. miałam już 4 telefony, nosz k... od mamy, teściowej, siostry i kuzynki!! wszyscy się pytają czy już i czemu nie już.. no cholera..ile można..a skąd ja mam wiedzieć..już nie wytrzymałam i nieco wydarłam się na mamę, że przecież jak coś się będzie działo, to dam znać i nie mam na to wpływu..a teraz mam wyrzuty sumienia, że tak się wydarłam bo przecież wszyscy czekają.. normalnie az się cała trzęsę z tego i mi teraz niedobrze..

Rozumiem Twoje nerwy, ale zupełnie nie rozumiem tych ludzi co do Ciebie dzwonią. Przecież do terminu masz jeszcze prawie 3 tygodnie! Z jakiej racji masz JUŻ rodzić???? Na pocztę głosową nagraj sobie powitanie - CIĄŻA TRWA 9 MIESIĘCY

chyba kasiula masz rację.. a oni tak się nakręcili, bo wg. usg i lekarza powinnam urodzić ok. 20 czerwca i jak im mówię, że do terminu z miesiączki mam jeszcze trochę czasu, to nie słyszą..

chyba kasiula masz rację.. a oni tak się nakręcili, bo wg. usg i lekarza powinnam urodzić ok. 20 czerwca i jak im mówię, że do terminu z miesiączki mam jeszcze trochę czasu, to nie słyszą..

Najbardziej prawdopodobny termin to jednak ten z miesiączki....Tak czy siak - dziś jest dopiero 17! ;-) Wiem, że te telefony są bardzo denerwujące, raz już to przeszłam - Maja urodziła się kilka dni po terminie. Miałam na 10 września,a urodziła się 15.09 - dokładnie w naszą rocznicę ślubu. Śmiałam się, że mała chce, żebyśmy mieli mniej dat do zapamiętania. Odpowiadaj wszystkim, że umówiłaś się z dzidziolkiem na 4 lipca, to takie ładne amerykańskie święto i Victoria Beckham ma wtedy urodzić. A co! ;-) Uśmiech i głowa do góry, będzie dobrze - urodzisz na pewno ;)

Hej brzuchy!Maqnio ale narobiłaś od rana ochoty na truskawy ogródkowe,a u nas już nie ma:(Konwalianeczko droga "olej "ich,normalka,każdy chce nowinkę,nas to drażni a dla innych to ciekawość a może to już?Myślę,że nie należy się tym przejmować,po prostu jak zadzwonią znów powiedz od razu:jak urodzę powiadomię Was i tyle:)Ja noc przespałam jakoś,obudziłam się i mały ma czkawkę hehe:)brzuch mi pulsuje.

Wisienka dzięki :*:* wersja z sukienusią raczej mi nie będzie pasowała ale z reszty skorzystam :-D

A śmiać mi się chciało wczoraj z mojego G bo jak tak ryczałam nad tymi kulkami, aż w końcu nie dałam rady i musiałam wyjść na podwórko, tak mnie nosiło, mój poleciał za mną i biedny nie wiedział co mi się dzieje. A co, miałam mu powiedzieć, że mi w kulki nie idzie? No to zaczęła się litania... że to mi przeszkadza, że tamto niedobrze, że dość mam siedzenia w domu itp itd. Biedni ci nasi faceci... :-D

A jemu za to śniło się, ze urodziłam małego kotka.........:szok:Nie wiem co o tym mysleć.

mnie się kiedyś śniło, że urodziłam małą pijawkę...

Konwalianko olej takie pytania. Najlepszy na nie sposób to wpuścić jednym uchem, wypuścić drugim. Każdy z nich pewnie też czeka i się martwi ale nie pomyślą, że Ciebie to może wkurzać.

Wisienka, ja urodzilam (we snie) STADO kociat:-D Albo takie spore dziecko, ktore uciekalo mi z lozeczka

Nie mam szczegolnych wahan nastroju, tylko ogolnie serdecznie DOSC!!! Jeszcze tydzien i tyle. Od samego myslenia o sexie dostaje silnych skurczy, wiec jak zadzialamy to chyba rzeczywiscie urodze.....

Konwalianko, mnie nikt nie pyta, mama wrecz kaze jeszcze siedziec w dwupaku. Troche mi wrecz przykro, ze tesciowa nie dopytuje sie o wnuka.

ja naprawdę staram się nie zwracać na to uwagi, ale już nie daję rady.. te telefony są codziennie! od jakiegoś tygodnia.. naprawdę jak już widzę na wyświetlaczu, że dzwoni teściowa czy kuzynka, to nie odbieram, bo szkoda nerwów..

no ale nic.. przeżyje, z tych nerwów zjadłam jabłko, knopersa i podłogę umyłam..teraz mogę sie lenić, bo nie ma co robić więcej :)

reklama
Do góry