reklama
Patysia może kogoś wezwać cholera na tego szczura bo to kurcze paskudne stworzenie i naprawdę Ci współczuję chociaż oprócz trutki to nie znam innego sposobu na to cholerstwo wstrętne :-(
balakn dzięki kochana za wyjaśnienie :*:*:*:* oo nie wiedziałam,że ,Mateuszek ma lenia i się nie obrócił (chyba mi znikają serio te komórki mózgowe)
MADZIA ja na tą chwilkę SN i mam nadzieje,że tak zostanie już
balakn dzięki kochana za wyjaśnienie :*:*:*:* oo nie wiedziałam,że ,Mateuszek ma lenia i się nie obrócił (chyba mi znikają serio te komórki mózgowe)
MADZIA ja na tą chwilkę SN i mam nadzieje,że tak zostanie już
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Dzwoniliśmy już i on powiedział, że może przyjść ale spółdzielnia musi wyrazić na to zgodę bo to jest parter i on musi wiedzieć, że one nie wychodza do nas z piwnicy a spółdzielnia takowej zgody nie wyrazi ponieważ twierdzą, że oni w piwnicach rozsypali trutki i nie ma możliwości by one wchodziły do nas:-(
Kurde poszłabym do prezesa czy prezeski spółdzieni i powiedziała,że już na "wylocie" jesteś i że takowej zgody potrzebujesz przecież to jakieś chore jest co oni myślą,że szczur jest wielkości słonia i nie umie z piwnicy wejść do domu ?/
Sis:***, Misia:***, nie ma problemu, dzisiaj przeczytałam co u Was Wyspani, nie mogę narzekać Michalinka dokazuje? Mi Dawidek wieczorem dał popalić, a teraz jest spokojnutki, ani nie drgnie
Margeritko, a Ty już jutro będziesz na etapie ciąży donoszonej!
Ooo i MADZIA też
Za chwilkę wszystkie się zaczną sypać i zostanę na szarym końcu
Margeritko, a Ty już jutro będziesz na etapie ciąży donoszonej!
Ooo i MADZIA też
Za chwilkę wszystkie się zaczną sypać i zostanę na szarym końcu
Ostatnia edycja:
balkan
Fanka BB :)
Patrycja, olej spółdzielnię - najwyżej zapłacisz facetowi bez faktury - ja nie wiem, jakiemacie doświadczenia ze swoimi spółdzielniami, ale u nas w administracji to siedzą takie spady, które nigdzie indziej pracy by nie znalazły i czekają do emerytury, a na wszystkie wnioski mówią 'nie da się'..... patologia jakaś.... ale te szczury trzeba wytępić - a jeżeli będziesz nadal miała problemy ze spółdzielnią to może prze sanepid zadziałaj...... mnie cholera bierze na takie olewactwo spółdzielnianie - jestem ciekawa, czy jedna z drugą baba by chciała ze szczurem mieszkać.....
Orchidea, Mateusz się nie leni - on po prostu wie, że pozycja do dołu głową nie jest zbyt naturalna u ludzi, więc jak nie musi, to się nie odwraca....
Orchidea, Mateusz się nie leni - on po prostu wie, że pozycja do dołu głową nie jest zbyt naturalna u ludzi, więc jak nie musi, to się nie odwraca....
reklama