reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

patrycja ja tez proponuję jakąś firmę zajmującą się mordem gryzoni będziesz spokojna że się drania pozbyliście .
kurde coraz wiecej nas bedzie miało cc .
ja, balkan, margerita.....kto jeszcze?

reklama
Patysia może kogoś wezwać cholera na tego szczura bo to kurcze paskudne stworzenie :eek: i naprawdę Ci współczuję chociaż oprócz trutki to nie znam innego sposobu na to cholerstwo wstrętne :-(
balakn dzięki kochana za wyjaśnienie :*:*:*:* oo nie wiedziałam,że ,Mateuszek ma lenia i się nie obrócił (chyba mi znikają serio te komórki mózgowe) :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
MADZIA ja na tą chwilkę SN :-D:zawstydzona/y: i mam nadzieje,że tak zostanie już :eek:

Dzwoniliśmy już i on powiedział, że może przyjść ale spółdzielnia musi wyrazić na to zgodę bo to jest parter i on musi wiedzieć, że one nie wychodza do nas z piwnicy a spółdzielnia takowej zgody nie wyrazi ponieważ twierdzą, że oni w piwnicach rozsypali trutki i nie ma możliwości by one wchodziły do nas:-(

Kurde poszłabym do prezesa czy prezeski spółdzieni i powiedziała,że już na "wylocie" jesteś i że takowej zgody potrzebujesz przecież to jakieś chore jest co oni myślą,że szczur jest wielkości słonia i nie umie z piwnicy wejść do domu ?/:wściekła/y:

patrycja nie pytajcie nikogo tylko wezwij firmę kto wam zabroni. może gdzieś jest jakas dziura którędy wchodzi owy gryzoń i oni znajdą .

Sis:***, Misia:***, nie ma problemu, dzisiaj przeczytałam co u Was;) Wyspani, nie mogę narzekać;) Michalinka dokazuje? Mi Dawidek wieczorem dał popalić, a teraz jest spokojnutki, ani nie drgnie;)

Margeritko, a Ty już jutro będziesz na etapie ciąży donoszonej!

Ooo i MADZIA też;)

Za chwilkę wszystkie się zaczną sypać i zostanę na szarym końcu;)

Ostatnia edycja:
Patrycja, olej spółdzielnię - najwyżej zapłacisz facetowi bez faktury - ja nie wiem, jakiemacie doświadczenia ze swoimi spółdzielniami, ale u nas w administracji to siedzą takie spady, które nigdzie indziej pracy by nie znalazły i czekają do emerytury, a na wszystkie wnioski mówią 'nie da się'..... patologia jakaś.... ale te szczury trzeba wytępić - a jeżeli będziesz nadal miała problemy ze spółdzielnią to może prze sanepid zadziałaj...... mnie cholera bierze na takie olewactwo spółdzielnianie - jestem ciekawa, czy jedna z drugą baba by chciała ze szczurem mieszkać.....

Orchidea, Mateusz się nie leni - on po prostu wie, że pozycja do dołu głową nie jest zbyt naturalna u ludzi, więc jak nie musi, to się nie odwraca.... :-D

Madzia, ja też cc więc jest nas sporo.

Balkan a tobie przy okazji cc będą tego mięśniaka wycinać?? Ja w sumie też przez mięśniaka ale już wyciętego;)

reklama
Do góry