reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dziewczyny moze za rok spotkmay się gdzies na jakis "pierwszych" wczasach np nad morzem:) ja będę tęsknic za woda ale malenstwo mi to wynagrodzi z nawiązką..;) wyobrażacie sobie taka gromadkę mamuś z berbeciami w piachu hihihi:)albo nie - mamusie na soczku a tatusie z maluchami w piachu hahhaha

reklama
hehe, a ja teraz wyprowadziłam się na wieś.. co prawka kilka km od Warszawy, ale za płotem mam w tym roku pszenice, po polu przechadzają się lisy z młodymi, a w oddali słychać pianie koguta :) namiastka wsi.. najbardziej to mnie przeraża, że aby dzieciak zobaczył teraz zwierzeta domowe, to trzeba naprawdę się naszukać..aby była krowa, świnia czy koza.. to już nie są popularne widoki..

jaki podpis? sestina? czyżbyś już usunęła:eek:
fajnie by było.. tez mi będzie brakować morza, ale co poradzisz.. :-D sesti, za rok, to ja nie planuje picia już tylko soczku - hehe

nie konwalianka, drobnym drukiem pod suwaczkiem jest napisane: Jak wiadomo Mama próbuje wymyslic jak mnie stąd wydostać;) byc może spróbuje też przez sex;)

Ostatnia edycja:
Ja leze i sprawdzam odstepy i szlag mnie trafia bo musze zrobic zakupy i mnostwo innych rzeczy i nie wiem czy olac te skurcze czy nie.
Czytam caly czas o poczatkach porodu i wszedzie pisza ze jesli skurcze sie nie nasilaja to falszywe, a moje sie nie nasilaja ale sie reguluja znow. Mam tak co 12-14 min. Zmiana pozycji ich nie wycisza.

reklama
Do góry