reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć kochane,
ja dziś śniłam ze mam mega chrypę, taką chrypę ze az bolało mnie gardło w tym snie. I mówię do małza ( we snie był chyba jeszcze nie małżem;)) żeby mi pomógł z tym gardłem- a on chciał mi jakoś pomóc i tak niezdarnie „wlazł” na mnie na brzuch, ja mówię uważaj! jestem w ciązy -on że przeprasza…i obudziłam się zasmarkana, zawalone gardło, chrapię ponoć od tygodnia hehe ale jaja- teraz to mąż mnie wieczorem po nosie łaskocze jak chrapię i tv podgłaśnia ;)bo mu przeszkadzam:)

silwia na Twe życzenie tytuł książki;) „ Pierwszy rok życia dziecka” Murkoff. Eisenberg ( druga część zaraz po „ W oczekiwaniu na dziecko”)- dość obszerna ale jest i w formie informacyjnej jak i pytań i odp dużo kwestii poruszanych- w trakcie ciąży przeczytałam całą pierwsza część, co miesiąc jeden właściwy rozdział:)
orchi gratuluję wizyty:)
emka na pewno ćwiczenie przyniosą pożądany skutek i mała główką się umości:) moja do cc się szykuje a i tak grzecznie się wpasowała;)
Corin jak wygląda sytuacja? widzę że bacznie monitorujesz- grunt to spokój ale Ty jesteś już wyćwiczona w opanowywaniu emocji;)
Wisieńka tenprzypływ energii u Ciebie podejrzany:) może nowy zwiastun porodu:)?
konwalianka może być ten ciągnący ból zwiastunem zbliżającego się porodu albo silne skurcze tak nim telepią- obserwuj:) w razie co siup do szpitala:)

dziewczyny ja tez się wciąż obijam o cos- dlatego chodząc po domu lub sklepie mam awaryjnie rękę na brzuchu i naprawdę często pomogło;)
miłego dzionka wszystkim brzusiom!

Własnie zauwazyłam ze zaczynam dzis 9 miesiąc:) Jeszcze 3 tyg do cc i moje serduszko będzie ze mną!!!!!Hurrrrrrrrrrraa

sestinka dzien dobry slonko wyspana ??? ;) Oj tam jak troszke pochrapiesz to sie nic zlego nie stanie hihi ;-)
marzenka pewnie ale moja musi jeszcze siedziec zakaz dostala od pana doktora wczoraj wychodzenia jeszcze conajmniej 3tyg :-D :-D
Corin oby nie to lepiej jak pozneij by Cie zlapalo niz na tym etapie ciazy.. moze i nerwy na tesciowa zrobily swoje ja wczoraj mialam bol niezly ale na bank nerwy u mnie to byly..

orchi wyspana ale i zrąbana jak koń po westernie ( tzn po tych chrapliwych snach hahahah!) musiałam pralkę juz wstawic bo wczoraj o 2! w nocy w salonie kimałam jak małz pracowal na kompie i połspiąca napiłam sie soku porzeczkowego, który wyladował na kołdrze:( i teraz miele się w pralce heh

reklama
sestinka o kurcze no to ladny kolor poscieli sie zrobil :eek: teraz to dobrze mamy pralki suszarki a kiedys od razu trzeba by bylo wstawac i zapierac kurde takie plamy gotowac moczyc ja Cie ale mamy teraz wygody nie ma co :-D

Do góry