reklama
konwalianka
Mały bąbelek
Anula, super wieści.. czyli kolejna wg. lekarza na przyszły tydzień - hehe.. to się posypie maluchów:-)
wiem psotko, dziękuję
wiem psotko, dziękuję
Anula1989
Fanka BB :)
Psota ja tez teraz chce 4 bo rano by mnie przyjeli i lekarz mialby caly dyzur ale i 2 gdy mam termin jest tyle ze wtedy pojade jak sie cos bedzie dzialo, jednak uznal ze u mnie moze pojsc szybko ale tez ma nadzieje ze damy rade do 4
Konwalianka ja w ciazy tez potrafie ryczec bez wiekszego powodu
Anulka witamy;-)
Konwalianka ja w ciazy tez potrafie ryczec bez wiekszego powodu
Anulka witamy;-)
Miczka
Anulka fajnie, że wszystko ok. Ja też chciałabym do końca przyszłego tygodnia już mieć temat z głowy. Mam nadzieję, że się uda Zobaczymy co jutro powie lekarz.
malamii06
Ja już po
Wszystko OK! Usg nie miałam więc nie wiem ile mały waży, ale gin mówiła, że nie sądzi żeby był jakiś wielkoludek
W poniedziałek mam jechać do szpitala, zrobi mi wymaz - z jednej dziurki Zdziwiło mnie tylko to, że jakby wyszedł ten paciorkowiec to gin powiedziała, że leczenie rozpoczyna się w momencie rozpoczęcia porodu a nie od razu po stwierdzeniu. Myślałam, że to się leczy jeszcze przed rozwiązaniem. Poza tym szyjka jaka była taka jest, czyli nie skróciła się (ma ok 3 cm) ale jest miękka. Zaleciła w dalszym ciągu celibat do końca miesiąca. A od 1 lipca powiedziała "hulaj dusza" )
Na następnej wizycie 7 lipca ma mi wszystko powiedzieć o porodzie i co zabrać do szpitala, powiedziała, że wtedy muszę już być gotowa
Jeśli chodzi o krwawienie z nosa to kazała się tym nie przejmować, bo tak to się dzieje na tym etapie ciąży, można sobie brać rutinoscorbin albo witaminę C.
Bakteriami w moczu też kazała mi się nie przejmować i nie zapisała nic.
Więc wizyta chyba pozytywnie zakończona Uspokoiłam się, że z tą szyjką OK. A czerwiec szybko zleci
Wszystko OK! Usg nie miałam więc nie wiem ile mały waży, ale gin mówiła, że nie sądzi żeby był jakiś wielkoludek
W poniedziałek mam jechać do szpitala, zrobi mi wymaz - z jednej dziurki Zdziwiło mnie tylko to, że jakby wyszedł ten paciorkowiec to gin powiedziała, że leczenie rozpoczyna się w momencie rozpoczęcia porodu a nie od razu po stwierdzeniu. Myślałam, że to się leczy jeszcze przed rozwiązaniem. Poza tym szyjka jaka była taka jest, czyli nie skróciła się (ma ok 3 cm) ale jest miękka. Zaleciła w dalszym ciągu celibat do końca miesiąca. A od 1 lipca powiedziała "hulaj dusza" )
Na następnej wizycie 7 lipca ma mi wszystko powiedzieć o porodzie i co zabrać do szpitala, powiedziała, że wtedy muszę już być gotowa
Jeśli chodzi o krwawienie z nosa to kazała się tym nie przejmować, bo tak to się dzieje na tym etapie ciąży, można sobie brać rutinoscorbin albo witaminę C.
Bakteriami w moczu też kazała mi się nie przejmować i nie zapisała nic.
Więc wizyta chyba pozytywnie zakończona Uspokoiłam się, że z tą szyjką OK. A czerwiec szybko zleci
konwalianka
Mały bąbelek
no psotka, pięknie stoisz w kolejce
Anula, Ty też jesteś hojna w odstąpieniu terminu
malami, super wieści.. czerwca już niewiele zostało, więc faktycznie szybko zleci
Anula, Ty też jesteś hojna w odstąpieniu terminu
malami, super wieści.. czerwca już niewiele zostało, więc faktycznie szybko zleci
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
psotulko dziekuje:* skurcze dzis cały dzien, a teraz jak sie połozyłam - spokój, to znak ze nie moge absolutnie leżec:-):-) spotkałam dzis moja położną w miescie i pierwsze co powiedziała:" ooo jak sie pani brzuch obnizył":-)..jest nadzieja.ciesze sie, ze Twoje samopoczucie dobre to znaczy, ze Dawidkowi nieziemsko dobrze w mamusinym brzuszku:*
anula super wiesc Kochana, w takim razie byle do przyszłego tygodnia:-)
malamii cicesze sie ze wsio z dzidziolkiem ok
konwalianka ja tez cie przepuszcze a co tam niech strace..moge byc nawet 10 w kolejce a Rozia i tak sie na mnie wypnie i wyjdzie jak jej sie spodoba:-)
anula super wiesc Kochana, w takim razie byle do przyszłego tygodnia:-)
malamii cicesze sie ze wsio z dzidziolkiem ok
konwalianka ja tez cie przepuszcze a co tam niech strace..moge byc nawet 10 w kolejce a Rozia i tak sie na mnie wypnie i wyjdzie jak jej sie spodoba:-)