reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
konwalianka mdłosci to ja praktycznie mam całą ciąze ....to czyszczenie mnie zastanawia bo nic takiego nie zjadłam ..a olać to bynajmniej mnie wyczysci;-)
Miczka dzidzia przesłodka :-)

Codzienny sen zaliczony. Normalnie jak na początku ciąży.
margerita, ja mam biegunki od kilku dni i tez mdłosci.. naten temat najwięcej moze powiedzieć wisienka, która wogóle już przez to nie może funkcjonować (chociaż dzisiaj pisała, ze jest lepiej :) może coś zjadłaś?
Ja też mam wzmożone wypróżnianie, ale biegunką tego nazwać nie mogę. Niemniej z moimi zaparciami to i biegunką nazwać można :-)

Miczka, niby nic, a jak to oglądam to normalnie łzy mi lecą :szok: A ten mały cały czas śpi :cool2:

Mnie to nijak nie rozczula. :confused2:

Hej laseczki ja juz w domu:) jeszcze w dwupaczku:) moj gin powiedzial ze za tydzien moge przyjsc rodzic:) wiec czekamy:) dziekuje wam za kciuki jestescie kochane :*

Pippi, Balkan, nie wiem jak to jest czy przy cc czy przy sn nie można, mi generalnie gin powiedział, że mam soczewek do oka nie wkładać;)

Konwalianko, no to co Ty od niego chcesz?! Hehe, oj Ty, niedobra! ;)

A ja stwierdziłam, że skoro wszystkie tak sprzątacie,to ja też cos zrobię, wysprzątałam kuchnię i łazienkę. W między czasie przyszedł Marcin, stanął w drzwiach i się mnie pyta, czy się dobrze czuję i dlaczego sprzątam?! On specjalnie wcześniej przyjechał z pracy, żeby ogarnąć;)

Silwia, nooo mój Marcin to potrafi zmotywować strasznie do zmiany nawyków żywieniowych:) Jak go poprosiłam, żeby mi pomógł schudnąć, to tak mnie przeorał, że raz dwa 35 kg straciłam;)

Em_ka, to czekam, zmienię jednoosobową salę na dwuosobową, razem będziemy się wydzierać, a co!

Malamii, pewnie, sprawdź oczka, po co się martwić:)

Margeritko, witaj! Co ma być, to będzie, spokojnie;)

Anulka, witaj w BB domku! :)

margeritko mialam bole brzucha i krzyzowe oraz twardnial mi brzuch no zapowiadalo sie na porod ale na szczescie jeszcze powstrzymali... choc nie powiem bo wczoraj przezylam porod hehe dziewczyna miala termin o dwa dni wczesniej niz ja i przed 1 w nocy urodzila zdrowego synka:)

A jak sie okazuje to mam sie teraz poslugiwac tygodniami z OM czyli jestem w 37 wpadlam w polejke hehe

malamii tak mi gin powiedzial ze za tydzien juz moge przyjechac rodzic :)mam nadzieje ze wytrzymam bo brzuszek ciagnie i maly sie wierci:)

reklama
psotka, no ja teraz to naprawdę jestem nieco wredna.. ciąża już mi na mózg padła.. nie rozumiem sama siebie..blahostki wyprowadzają mnie z równowagi..

Anulka super, ze w domku no i masz jeszcze ten tydzień na zorganizowanie się, a nie tak z zaskoczenia..

ja właśnie się rozbeczałam przez kiełbasę!!!! autentycznie, pierwszy raz mi się spaliła na skwarek.. pisałam Wam, ze robię fasolkę po bretońsku..no i smażę sobie boczek i kiełbasę a tu sąsiadka po małego przyszła, więc poszłam go zawieź, no i mnie zagadała..a w tym czasie moją kiełbasę i boczek szlag trafił!!!!!! ręce mi opadły.. rozryczałam się na całego..ogólnie jakiś kiepski dzień mam.. telefon mój też dzisiaj wylądował na scianie, po tym jak usiłowałam dodzwonić się do kolesia od drzewa i dzwoniłam 5 razy i za każdym razem charszczy, przerywa i nic nie słychać.. ręce opadają..mam dość:-(

Do góry