reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Psotka, zwijam brzuchol i juz lece do ciebie do polski :-D bedziemy rodzic :-D!!

Corin ja cie swietnie rozumie, sama mieszkam z tesciowa ktora ma swoje manie i czasami az mi sie ryczec chce z bezsilnosci. Miejmy nadzieje ze niedlugo nam mieszkanie dadza jak zlozymy wnioski i sie bede mogla wyprowadzic...

reklama
moja koleżanka siedzi w ip w szpitalu czeka na ktg i mi pisze smsa" przyjechała laska, zbadali ją, lekarz powiedział, że to już II faza i po 10 min urodziła" :szok: moja koleżanka ktg nie zdążyła zrobić, a ta już załatwiła sprawę...
ja też tak chcę!!!!!:-D

Ja już po zakupach!! Kupiłam 3 rodzaje morel :) Dwa kilo czereśni (pani na moich oczach sprawdziła, że są bez robala!!) :) 4 brzoskwinie, ćwiartkę arbuza i dwie gigantyczne kalarepki :) Do wieczora połowy pewnie nie będzie :p
Na dworze gorąc niesamowity, prawie się rozpuściłam..

Corin, czasem dobrze się wygadać, od razu robi się człowiekowi lżej ;)
balkan - nie strasz sierpniem - do tego czasu chyba każda z nas chciałaby już być z maleństwem :)
psotka - ja idę w poniedziałek do okulisty. Zapisałam się pod Waszym wpływem, bo moja gin nic mi nie mówiła, że jakieś przeciwwskazania mogą być. Ale to może dlatego, że ja nie noszę okularów (soczewek też nie). Ale mam małą wadę więc stwierdziłam, że pójdę i sprawdzę to ciśnienie.

moja koleżanka siedzi w ip w szpitalu czeka na ktg i mi pisze smsa" przyjechała laska, zbadali ją, lekarz powiedział, że to już II faza i po 10 min urodziła" :szok: moja koleżanka ktg nie zdążyła zrobić, a ta już załatwiła sprawę...
ja też tak chcę!!!!!:-D

no tak to ja tez mogę rodzić, nawet codziennie :-D

Ja już po zakupach!! Kupiłam 3 rodzaje morel :) Dwa kilo czereśni (pani na moich oczach sprawdziła, że są bez robala!!) :) 4 brzoskwinie, ćwiartkę arbuza i dwie gigantyczne kalarepki :) Do wieczora połowy pewnie nie będzie :p

mam w lodówce arbuza!!!! dzięki za przypomnienie malamii ;-)

Corin, Emka dobrze to rozumiem, mieszkamy z moimi rodzicami, a też często doprowadzają mnie do szału. Ja już mam potrzebę być całkiem u siebie i sobie po własnej myśli wszystko robić, hehe po prostu rządzić nie patrząc czy komuś to odpowiada. :p

Aaah właśnie przyszła moja tzn Młodej pościel :-):happy: i teraz się zastanawiam czy te grubsze elementy jak ochraniacz, wypełnienie pościeli, rożek prać w pralce czy wystarczy wyprasować? A jak prać to na lekkim praniu, w ilu stopniach?

danuska ja prałam w tym samym proszku co ciuszki - szybkie pranie 30 minutowe na 30 stopni, myślę że wystarczy

znalazłam coś fajnego dla mam, które tak jak ja debiutują i zastanawiają sie jak chwycić takie maleństwo żeby mu krzywdy nie zrobić http://www.youtube.com/watch?v=rCwzXx5JriU fajna seria 12 odcinków. Swoją drogą rozczuliło mnie to dziecię, takie słodkie jest...

Ostatnia edycja:
danuśka miło Cię znowu widziec:-) ja prałam w 40 st.
Dziewczyny nie wiem co sie ze mną dzieje przez dwa dni ciągle byłam głodna a od wczoraj mam lekką biegunkę a dziś doszły jakies mdłosci:no: na bank to nie zwiastun porodu bo rodziłam dwa razy w terminie tzn mialam cc i nigdy nie bylo ani rozwarcia ani skurczy pfff lecz bądz co bądz zaczynam juz sobie wkręcac :confused2: sama sobie przecze haha. No nic co ma byc to będzie i tak zostalo mi tylko 12 dni.

reklama
margerita, ja mam biegunki od kilku dni i tez mdłosci.. naten temat najwięcej moze powiedzieć wisienka, która wogóle już przez to nie może funkcjonować (chociaż dzisiaj pisała, ze jest lepiej :) może coś zjadłaś?
danuska, ja prałam na programie "pranie ręczne"

Do góry