reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

basieniak ordynator mi powiedział, ze mało kobiet tak reaguje a u mnie było jeszcze tak, ze mi się nie przyzwyczajał organizm tylko się nasilało. Cóz pewnie naleze do kobiet które zgarniają wszystkie negatywne bonusy i z okresu ciązy i po lekach:-D

Madzia witaj*

Ja idę znów się połozyć bo odpływam

reklama
Nie chcialabym Was dziewczynki martwic, ale slyszalam, ze do 4 tyg po ciazy moga sie jeszcze rozstepy pojawic. I mysle ze moze to byc prawda bo np. piersi potrafia wtedy mocno urosnac od nawalu mleka chociazby.

\Pippi mam nadzieje ze sie nie mylisz z tym tyciem w ostatnim miesiacu, bo ja regularnie to 3 kg miesiecznie przybieram, wiec jesli w ostatnim miesiacu nic nie przybedzie to nie dobije do 80 a jesl tak to 80 przebije :-D ahahhaa taki kaszalot 80 kg, boze w zyciu takiej wagi nie mialam, przebilam swoja najwyzsza srednia wagowa o 15 kg :-D

Ja już ważę 85kg i też nigdy tyle nie ważyłam. Najwyżej ważyłam 75 kg.
Aneta wiem wiem ale teraz chcialabym zeby chociaz trochee sie zmniejszyly i zrobily sie jasne...

Teraz to musisz poczekać aż do porodu, potem możesz się brać za niwelowanie rozstępów. Są odpowiednie kosmetyki, zabiegi, ale w czasie ciąży niepolecane.

A ja od kilku dni czuję się jak na początku ciąży: w ciągu dnia chce mi się spać i jakbym się położyła to bym usnęła, ale potem w nocy się męczę.. I drugie - mam zapchany nos (bez kataru) i leci mi krew. Już mnie to zaczyna wkurzać, muszę się gin w czwartek zapytać bo ten nos mnie denerwuje..

Corin, Malami, no to ja mam tak samo..... w nocy śpię jak suseł i w ciągu dnia tez najlepiej jakbym godzinną drzemke ucięła - ns zatkany i czasami leci krew..... zanim Was przeczytałam to to samo mężowi powiedziałam, na co stwierdził, a może to początek ciąży... ? :)

dobrze tylko, że mnie nie mdli... :)

reklama
A ja najbardziej ciesze sie z tego ze widze swoje kostki i opuchlizna troche zeszła , jestem spokojniejsza

Dziewczyny a tyle rozstepów co ja mam to chyba zadna z was nie ma zostały mi po wczesniejszych ogromnych ciazach a teraz nic nie przybyło bo najmniej przytyłam

Do góry