reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Kochane, wpadlam tylko dac znac, ze wszystko OK:-) Widac poprzednio kobitka sie pomylila i zamiast 15 wpisala 5... Dziec ma sie dobrze i ma w czym plywac;-) Mama potem wpadla i nie moglam wczesniej napisac
Dziekuje bardzo za wszystkie kciuki!!!! Docztam Was jutro

Buziaki i dobrej nocy

Ostatnia edycja:
reklama
I oczywiście się wszystkie spać zmyły:):) ja zjadłam poźna kolacyjkę i też zmykam zaraz, bo mnie strasznie plecki bolą dziś... nadenerwowałam się dziś, bo ani tak ani siak nie wiem jak ustawić to łożeczko, kurcze przydałby się dodatkowy pokój, wtedy problem z głowy by był..a tak to duupa, nie wiem juz sama jak ma stać....

dobrej nocki kochane, nie mam dzis sil nawet do czytania... buzka

Ostatnia edycja:
Cześć Śpiochy
No i pobije mnie któraś w nie-spaniu? Zasnęłam o 0:30, a obudziłam się o 3 i koniec spania:baffled:
Konwalianko gratuluję ukończenia 37 tygodnia! Jesteście bezpieczni:-)
Kociatka cieszę się, że wszystko dobrze z tymi wodami.
Wisienka Anulka mam nadzieję, że nastroje lepsze i niebawem opuścicie szpitale.

Ja mam dziś ciężki dzień - rano procesja po lekarzach - mój endokrynolog i Łukaszek ponownie u pediatry (no, ma zapalenie oskrzeli jak nic - pamiątka po gościach). Po południu może da radę pojechać na egzamin. Obiecałam mu, że będę, bo ostatnio nie zdążyłam na koncert. Prosimy o &&&&& za Łukaszka!

Hej,
nie wiem czy Magia ma dziś złoty puchar czy ja -a niech stracę-pocieszę się srebrnym heheh. Pospałam od 23 tak więc o piątej oczka szeroko otwarte już. Zjadłam na leniwca kółeczka zbożowe z mlekiem, małż pojechal do pracy no i dziś dzień wew. czyli siedzę , jem, klikam:) wczoraj nałaziłam się po mieście wiec dzis regeneracja. Moja Natalka wczoraj chyba wszystko rozumiała co ginka mówiła, bo dziś daje znać ż ema już duuuże gabaryty- wszedzie nogi i ręce biegają heehehe.A że jest na skos lekko ułozona więc wszystko odczuwam z jednej strony. A to co brałąm przez 3 tyg za główkę okazałó się doopcią - em_ka miałąś rację hehe ze z tą główką i czkawką może być różnie i fakt, było jak u Ciebie i ta czkawka nie z główki dochodziła tylko z przepony, bliżej pupki:)
mam nadzieję,że lipcóweczek miał dobrą nockę w domu:)
buziaki dla naszych Pań brzuchatek, które są w szpitalu
dodi gratuluję złożenia łóżeczka- nasz nie było bądz co bądż takie mega łatwe w montażu hehe więć chylę czoła;)
dzień dobry orchi- masz dziś brąz;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry brzucholinki i malutkie bąbeleczki :*:*:*:*
No jak wczoraj do 9tej pospałam to dziś o 5tej znów pobudka hahaha a chociaż doczytać idzie co i jak hihi
marzencia głowa do góry jeszcze troszkę :*:* a wyobraź sobie,że ja od paru lat soli nie jadam w ogóle bo mi nie smakuje ;)odkładam jedzonko i mężowi dosalam także da się zyć :):) :-D;-)
dodi brawa dla Was czyli gotowa do porodu już jesteś hihi :* :tak::-D
kociatka dobrze,że to pomyłka jednak czasem lekarze są omylni a kobita się nadenerwuje tylko ;) :*:*:
mimi jeszcze troszkę czasu maluszek ma na przekręcenie się nic się nie martw będzie dobrze musi :tak:;-)
Corin jak czytałam to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać z tej "pani" kutwa jak nie woreczek to koszulka poszłabym na Twoim miejscu do auchana kupiła ze dwie te tanie w nowych worecxkach i jej rzuciła pod nogi świnia no :wściekła/y: ale trafiają sie i tacy nauczyciele i tak jak zuzu pisała psują opinię innym ...
maqnio na 1000% Róża jest zdrowiutka zobaczysz ;) ale na Twoim miejscu skonsultowałabym też to z innym ginem skoro temu nie ufasz w ogóle 3mamy kciukaski &&&&&& mocno :*:*:*
wisieńka Anulka &&&&&&&&&&&7 będzie dobrze na pewno a maluszki jeszcze posiedzą w brzuniach :*:*:*
sestinka doberke kochana mam nadzieję,że się wyspałyście ;-):-D
Magia hehe to pospałaś nie ma co kurka wodna :baffled: za synka &&&&&&& ;)
Wszystkie mocno cmokam które pominęłam (wiecie skleroza) :-D :*:*:*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
orchi- 6 godzin snu- całkiem całkiem:) zorientowałam się dziś ze brakuje mi dla małej body na ramiączka... mam jedno raptem a masę takiech na krótki i długi....zaraz coś na alle zakupie

Ja takich w ogóle nie posiadam :-D ale nie kupuję na ramiączka ;) ja teraz patrzę,że smoczka nie kupiłam w razie W musze dziś iść do sklepu i zakupić i dopakować do torby :-D

reklama
kupiłam biały 3-pak na 62 -niech będzie w szufladzie;) a smoczki kupiłam dwa w zestawie t tepee takie małe uspokajające-tez moze nie będa konieczne ale niech leżą
a widziałas orchi takie koszulki -spiworki do spania? posiadas zmoze taki? ja własnie zastanawiam się czy z jeden na próbę nie kupić- podobno dobre na lato , dzidzia nozkami moze w tym swobodnie majtac a w nocy łatwiej zmienic pieluszke
CARTER'S - śpiworek z łapkami farma 0-3m (1652748581) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Do góry