reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Mimi rob te pozycje co ja robilam, co dziennie po 10,15 min zrob podparcie na kolanach i lokciach, jak ci sie lokcie zmecza to mozesz je ugiac i lecez glowa na dloniach, podobno w takim ulozeniu rozluzniaja sie wszystkie miesnie brzucha i dziecko ma mozliwosc przekrecenia sie. ZObaczymy w poniedzialek czy mi to pomoglo czy nie, a twoj maly jeszcze ma ostatni gwizdek na przekrecenie sie!! wyprobuj tych cwiczen!!

Corin nich idzie twoj mezczyzna i porozmawia kuRturalnie z wychowawczynia, bo najzwyczajniej w swiecie miala chyba jakies zajawki na zatruwanie dupy woreczkami z bluzki :wściekła/y:

Zuzu a tak to musialam byc ja toczylam sie z pocztowej bo musialam wziasc jakies zaswiadczenie z uczelni:tak:
Mimi, probuj cwiczen moze pomoga a napewno nie zaszkodza a jesli nie zmieni pozycji nic sie nie poradzi...
Emka smaka mi narobilas tym arbuzem, moj mi mial kupic w zamian za czeresnie i cos sie nie rusza, jutro go pogonie;-)

Hej rybcie.. lozeczko zlozone, dalysmy rade z koleżanką, tylko z szuflada było więcej zachodu, ale już jest:):)

Jaki piekny maluszek Goni, aż dziw że tez nosimy takie pod sercem już piekne, duże dzieciaczki!!

reklama
marzenko wyobraz sobie ze tylko ok 3 tyg sie tak przemeczysz i sie skonczy :-) a warto sie poswiecic, bo masz dla kogo :-)

dziewczynki ja znikam, bez naszych brakujacych mamusiek sie cicho ostatnio robi...
ja uciekam zobaczyc jakis film czy cos ^^

dobrej nocki foczki

Do góry