reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Melduję się po wizycie u gina.Mały ok , ułożony pośladkowo.Gin stwierdził,ze mam mało wód płodowych i to może być przyczyna. Daje mu tydzień względnie dwa,jak się nie obróci to cc.
Mam zrobić badania krew mocz na obecnosc bialka i ogólne.po wynikach badań powiedzial,ze zrobimy jeszcze raz usg i monitoring płodu. wg niego nie dotrzymamy do 40 tyg.Sama nie wiem czy sie cieszyc czy nie.Wizja cesarki jakoś niebardzo mnie zachwyca.Ech....":)

reklama
Dziewczyny ja tez mam termin na 15 lipca i tez ostatnią @ miałam 8 października:-D ahhh może wszystkie urodzimy tego samego dnia hehehe:-D

Ja ostatnią @ miałam 6 października, a na 13 lipca niby termin. Z USG wynika że na 10 lipca. A rodzina mówi że w czerwcu będzie. Zobaczymy który tydzień.

Melduję się po wizycie u gina.Mały ok , ułożony pośladkowo.Gin stwierdził,ze mam mało wód płodowych i to może być przyczyna. Daje mu tydzień względnie dwa,jak się nie obróci to cc.
Mam zrobić badania krew mocz na obecnosc bialka i ogólne.po wynikach badań powiedzial,ze zrobimy jeszcze raz usg i monitoring płodu. wg niego nie dotrzymamy do 40 tyg.Sama nie wiem czy sie cieszyc czy nie.Wizja cesarki jakoś niebardzo mnie zachwyca.Ech....":)

A Ty to który masz tydzień? Powiedział ile mały waży?
Jestem pewna że jeszcze się ułoży... Popatrz na to tak, że 95% dzieciaków samo układa się do porodu główkowo. Więc i Twój też na pewno się odpowiednio ułoży. Może i w ostatniej chwili, ale jednak.

Mimi, 37 tydz to może jeszcze się przekręci.... tak jak pisze Aneta jest tylko 5% szans, że się nie obróci, wiec niewiele..... a cesarka.... jak nie będzie innego wyjścia to po prostu nie będzie....

hej laseczki :-)

Po weekendzie dopiero teraz odpaliłam kompa.

Bóle na szczęście mineły nic mi nie dolega, tylko czasami z zawroty głowy :wściekła/y:

Widziałam naszego lipcowego kawalera _śliczny chłopczyk :-)
Idę was poczytać troszkę, bo na skrobałyście żę hoho :-)

Anulka 89 czy ty przypadkiem nie szlaś dziś kolo pwsz na wojslawickiej w sukience......?? bo jechalam dzis z meżem tak kolo 13 i byla taka jedna fajna ciężaróweczka....... ;-)

Laski cos mnie dzis od rana znów brzuch boli ale nie na dole tylko na górze czyżby to byly te skurcze przepowiadające?? to ile ich na godz zeby byla norma......... wczoraj mialam oplawy wodniste ale to pesser sie przyczynia tez <ale u Gon1a to nie byl pesser> ii tak nie wiem ale maly tak daje po szyjce i pęcherzy i pod żebra ze to juz boli.......... ech.......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry