reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
moja kolezanka miała tzw zatrucie ciążowe i przy tym puchła tzn po prostu woda w bardzo duzych ilościach zostawała jej i wiazało się to jeszcze z cisnieniem. przytyła na tym 30 kg

No ja tez za bardzo przytyłam w ciagu 2 tygodni , na tym etapie ciazy nerki tez odmawiaja posłuszenstwa , na szczescie nie miałam białka w moczu , ale cukier to spowodowany pewnie ta moja cukrzyca , za to wysokie cisnienie , tak ze kazdemu komu puchna nogi radze to sprawdzic u lekarza bo moze to byc normalne od upałow a moze byc całkiem inna przyczyna a to niebezpieczne dla mamusi i dziecka

Hej slonca :-)

Moj maz juz po rozmowie z pania. Pani sie zarzekala ze tylko raz odeslala koszulke ! Prosto w oczy, moj malz nie dyskutujac zbednie, spytal tylko czy moze byc taka koszulka a jak nie to sobie ja zostawimy badz co badz jest nasza... Pani sie zgodzila, laskawie. Za rok aga bedzie w 3 klasie i dam sobie glowe uciac ze dostanie po bracie.

Sestina, tez mam takie dwie koszulki, mysle ze sa wygodniejsze na noc nic zwykle spiworki, bo nie trzeba sie szarpac z rozpinanie i zapinaniem orzy przewijaniu :-)

Ale babsztyl kłamać patrząc komuś w oczy co za ....... echh szkoda nerwów na taką kobietę Corin a Adze się pewnie oberwie znając system nasz szkolny brat jakoś dał radę to i Ty musisz dać ... dziwna mentalnośc nauczycieli

sama jestem nauczycielką, teraz będę matką- uważam,że odrobina wyobraźni i taktu no i logiki przydałaby się w tej całej sytuacji- ale myślę że to kwestia charakteru tej pani,nie zawodu jaki wykonuje, a może ma jakieś kompleksy???

ja tez mam kilka takich śpiworków, nawet w wersji zimowej. Dzidzia się nie rozkopie i czuje się bezpiecznie.
Konwalianka pewnie, że świat się nie zawali jak dzidzi nie wykąpiesz. Ale dzieci potrzebują rytuałów, wtedy czują się bezpiecznie. Dzięki temu łatwiej zasypiają wpadają w rytm. A jak nie masz czasu to zapewniam Cię, że za 2-3 miesiące będziesz umiała zrobić cała kąpiel w 5 minut. Na początku zajmie Ci to z 40 ;-)
Buziaki dla wszystkich:-)
Ja wizytę mam w piątek , rano i nie mogę się doczekać. No ale już bliżej niż dalej .

Marzenko, ja jestem zapuchnieta non stop od 2 miesiecy. Co tydzien - dwa robie badania moczu, raz w mies morfologie pod katem wlasnie zatrucia i 2x dziennie mierze cisnienie i wszystkie wyniki mam w normie. Wiec to poprostu chyba wina mojego organizmu tylko i wylacznie.

reklama
sestina no na pewno charakter lub lubi rządzić mniejszymi szkrabami i takowy zawód wybrała ;-) różnie bywa to w życiu... kompleksy to ona ma na 100% :-D

Do góry