reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Pospalam troche:-)
Widze ze coraz wiecej z was wie kiedy rodziecie, zazdroszcze ja w czw mam wizyte zobaczymy co powie, wiem tylko ze planuje odstawic mi leki
Zuzu to zrozumiale ze trezba kilka bialych koszulek bo nie sposob w 1 majac 3 wfy, tu chodzi o to ze na poczatku roku mowi jedno a pozniej ciagle zmienia, odechce mu sie bialych koszulek albo butow a prawda jest taka ze nie kazdego z rodzicow stac na to i tylko dlatego dzieci obrywaja...mama byla u niego ale nic nie dalo i kupuje wszystko bo szkoda zeby pozniej sie mscil, a co do dyrektorki lepsza nie jest uczy rosyjskiego i gdy dzieci nie potrafia czegos bije wieszakiem po rekach...
Sestina, jaka duza niunia;-)
Kociatka daj znac co i jak
Maqnio bedzie dobrze ale masz racje lepiej to skonsultowac
Widze ze coraz wiecej z was wie kiedy rodziecie, zazdroszcze ja w czw mam wizyte zobaczymy co powie, wiem tylko ze planuje odstawic mi leki
Zuzu to zrozumiale ze trezba kilka bialych koszulek bo nie sposob w 1 majac 3 wfy, tu chodzi o to ze na poczatku roku mowi jedno a pozniej ciagle zmienia, odechce mu sie bialych koszulek albo butow a prawda jest taka ze nie kazdego z rodzicow stac na to i tylko dlatego dzieci obrywaja...mama byla u niego ale nic nie dalo i kupuje wszystko bo szkoda zeby pozniej sie mscil, a co do dyrektorki lepsza nie jest uczy rosyjskiego i gdy dzieci nie potrafia czegos bije wieszakiem po rekach...
Sestina, jaka duza niunia;-)
Kociatka daj znac co i jak
Maqnio bedzie dobrze ale masz racje lepiej to skonsultowac
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Dziewczyny ja tez mam termin na 15 lipca i tez ostatnią @ miałam 8 października ahhh może wszystkie urodzimy tego samego dnia hehehe
moje dwie koleżanki maą termin tez na lipiec - lipiec górą!!!!!!!!!!!!
Wydrusiu moja koleżanka zamówiła takie coś tylko w formie łóżeczka:-) fajnie to wygląda:-)
moje dwie koleżanki maą termin tez na lipiec - lipiec górą!!!!!!!!!!!!
Wydrusiu moja koleżanka zamówiła takie coś tylko w formie łóżeczka:-) fajnie to wygląda:-)
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Slodkie te pampersowe cudeńka. Ja się składalam z koleżankami na bukiet z wyprawki (śpiochy, kaftaniki, niedrapki itp zwiniete w kwiatuszki), też slicznie wyglądało :-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Patrysiu wskakuj na Fb :-)
Aniu ja też sie nie obraże jak Lilka takie coś dostanie
Aniu ja też sie nie obraże jak Lilka takie coś dostanie
balkan
takie pieluchowe torty to są tradycją Baby Shower - w każdym razie tak czytałam....
Patrycja, to może też się wstrzelisz w 7 lipca....
Patrycja, to może też się wstrzelisz w 7 lipca....
reklama
Marzena197235
ptrycja no to ostatnia miesiaczke mielismy w ten sam dzien hehe