reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio, ja nawet nie widziałam tego Twojego postu.. ja też uważam, że powinnaś iść skonsultować wiedzę.. przynajmniej wszystko będzie jasne..bo teraz to jakieś wariactwo jest.. ci lekarze są niepoważni..

Magnio, wspolczuje... Niepowazni goscie, sami niz wiedza co zrobic...? Mam nadzieje mimo wszystko ze jest OK, ale to niehumanitarne tak stresowac ciezarowke w 9 miesiacu.

Ja niedlugo spadam na to USG - potwierdzic, czy nie mam malowodzia z kolei. Czy tylko pani od USG sie pomylila w opisie. <Jesli sie nie pomylila i naprawde 2/3 plynu owodniowego wyparowalo mi przez 2 tygodnie, to jade od razu do szpitala i nie bedzie mnie na forum wieczorkiem. Jestem jednak dobrej mysli

kociatka &&& za wizyte, daj znac co i jak:)

kociatka, konawalianka
no wąłsnie, moze kolejny gin wkoncu mi powie co jest w tej sytuacji najlepsze dla Rózinki, bo to o jej zdrówko chodzi, juz nic poza tym sie nie liczy.

reklama
Hej kochane,
sms od Wisieńki wrzuciłam kilkanascie min temu
maqnio popieram kolejna konsultację choć jestem przekonana że będzi edobrze- ale zrobiłabym tak samo
ja jestem po wizycie- mała 2900, wód akurat, szyjka zamknieta, nie śpieszy się jeszcze na świat. Wstępnie cesarka na 7 lipca. Ale będziemy monitorowac co tydzien. Widziałam bułę;)
maluszek goni cudny :))
Vero jak samopoczucie daj znać!
lipcóweczki z ktorymi nie rozmawiałam z rana pozdrowionka!
Corin hehe historia niezła, a co do liściku to byłaby wpadka hehe:)

Ostatnia edycja:
Do góry