reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej :)

Corin, łoooo matko co za baba?! dziewczyny mają racje dorzucić do koszulki jakiś liścik :-D A Sebek jaki dzielny, nosi tę nieszczęsną koszulkę i dokładnie przekazuje wiadomości.

Dziewczyny, może coś mi na oczy padło ale gdzie ten synek Goni się schował? Nie widzę nigdzie zdjęcia? :zawstydzona/y:

Nie czytałam niestety co się działo przez weekend tylko ostatnią stronę. My się działkowaliśmy taka była śliczna pogoda :)))
Kupiliśmy wózek i prawie wszystkie potrzebne rzeczy dla mnie i młodej :-) Czuję się spokojniejsza, jeszcze czekam na kurierów i mogę się pakować do szpitala.
A wogle ostatnio się bardzo dobrze i lekko czuję, aż się zaczęłam zastanawiać czy aby na pewno poród tak blisko ;-)

Pozdrawiam Wszystkie brzuszki i naszego maluszka :)

Witam;)
Nadrobilam zaleglosci, widze ze dzis byla mowa o ubezpieczeniu ja dzis wyszlam podobic i okazalo sie ze musze zaswiadczenie z uczelni itd. Cale szczescie ze wczesniej pomyslalam o tym:tak:
Sliczny jest synus Goni;-)
Maqnio z niunia napewno wszystko dobrze:tak:
Wisienka skurcze sie uspokoja, zobaczysz;-)
Psota ja tak jak Ty mam, nic mi nie dolega az dziwne:-)
Corin durna baba, u mnie mama mialam podobne przeboje z nauczycielem od wf. Na poczatku roku szkolnego powiedzial ze chce aby dzieci mialy na wf biale koszulki i specjalne halowki bo nie chce adidasow u dzieci widziec, tak mama zrobila kupila 3 koszulki zeby z dnia na dzien nie prac, buty takie jak kazal. Po jakims mies przychodzi Arek i mowi ze pan juz nie chce takich butow wiec mama kupila nowe i jakis czas bylo dobrze, po czym pan zazyczyl sobie innych koszulek wiec tez kupila a na koniec pan chcial jeszcze inne buty takie zwykle trampki. W koncu mama sie wkurzyla i pojechala mu powiedziec ze moglby sie zdecydowac a nie tak zminiac, jak sie okzalo byla juz wiekszosc rodzicow ale nie kazdy kupowal wszystko wedle zyczenia i jak sie pozniej okzalo te dzieci ktore nie mialy ubran wedlug zyczenia nauczyciel rzucal pilka w plecy. W koncu Arek przyszedl i mowi do mamy:dobrze ze mi wszystko kupilas bo chlopakow bola plecy tak pilka dostaja od pana":szok:

Corin ale sie usmialam :-D nie z tego ze jestes zla bo ja tez bym byla, tylko jaka beznadziejna i tandetna baba, ktorej sie siatka na koszulke nie podoba :-D ahahha jakas pier*olnieta na punkcie woreczkow? moze ma jakies schizy, moze musicie ja zglosci na leczenie bo skoro z dziecmi przebywa to lekko niebezpieczna sytuacja :-D

ja zaraz lece po arbuza bo mi sie juz bardzo go chce ^^

i jaki fajniusi maluszek od Gon1a, palce lizac :-)

a wyobrazcie sobie jaka ja jestem niezdara na allegro, zamowilam w sobote rzeczy wszystkie podwojnie bo mi sie tak nacisnelo, musialam pisac kolesiowi maile zeby mi to uniewaznil, teraz zamawialam termometr i tez mi sie kliknelo i wyskoczylo x2, normalnie oszalejej z tym allegro! albo to ja testem jakas niedorobiona?

Ostatnia edycja:
Emka jestes przerobiona. Wszystko chcesz mieć najlepiej i stąd te podwójne zakupy hi hi ;-)
Corin ja dzisiaj miałam numer telefonu do wychowawczyni i musiałam się starać by nie zadzwonić jej nie opier.... Wymagało to samozaparcia. Jak byłam na IP to akurat była wywiadówka z ocenami końcowymi. Nika ma średnia 4,7 i jakichkolwiek problemów. więc sobie odpuściłam. Później pojechali na wycieczkę i nie dzwoniłam do baby. Dzisiaj rano mówię młodej, żeby poprosiła ja o kartkę z ocenami bo chciałam się upewnić że są takie jakich się spodziewam ;-) I pani na to dziecku, ze mama mogłaby sama pofatygować po karteczkę. wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Także wysłałam jej kulturalnego sms, ze byłam na IP i nie mogłam się pofatygować ale życzę jej miłego dnia. Nie odpisała... Także lepiej, że nie masz tego numeru bo to naprawde trudne było. A może Pani ma plan by zabrać Waszym dzieciom te koszulki w idealnych woreczkach i dać następnej klasie ....

Heloł Brzusie!
Przeszło mi na trochę, więc skorzystałam z okazji, zrobiłam obiad z półproduktów, uprzątnęłam chatę i przygotowałam ubranie synkowi na egzamin (jutro ma). Prosimy o trzymanie kciuków. Mały jest chory, ale mam nadzieję, że da radę zagrać te 3 utwory i będzie miał z głowy zajęcia muzyczne w tym roku.
No i już jest malowanie w naszym nowym mieszkanku! Wybrałam kolorki. Sypialnia będzie niebawem gotowa i będziemy mogli wstawić łóżeczko i komodę:-)
Śliczny jest synuś Gon1i, cudeńko! Taki malutki człowieczek:-)

No kurna chata, musze isc znowu na to badanie. Do jasnej... Swoja droga, w zyciu nie mialam takich wynikow! Zwykle mnie cos podgryzalo mniej lub bardziej, a tu jedynymi mieszkancami sa piekne i schludne paleczki kwasu mlekowego:-)

Corin, to niezla jazda z woreczkowa jedza:-D

Magia, super ze Ci lepiej, ale oszczedzaj sie Kochana

Wreszcie zamowilam wozek i fotelik. Uffff....... W b jasnym kolorze. Poszlam za sugestiami Dodi - jak nie wypaprze czekoladka to jogurtem i kazdy kolorek zalatwi

reklama
mailuj :-D rzeczywiscie ciezka sprawa jesli sie juz ma ten numer tel nauczycielki :-D przy naszych buzujacych hormonach lepiej niech nie przekazuja dziecku ze mamusia sie nie pofatygowala na wywiadowke :-D
A co do allegro, to zrobilam takie zamieszanie, niby tylko dwa zamowienia u dwoch allegrowiczow a powysylalam im chyba z 20 wiadomosci, pewnie sie ludzie przestraszyli i teraz nie wiedza o co chodzi :-D boze kochany ja to jestem niezdara jakich malo, ale usprawiedliwiam sie tym ze to sa moje piersze zamowienia na allegro wiec co sie dziwic :-D

Do góry