reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć Brzusiaki:-)
Ja wczoraj miałam podły nastrój. Normalnie nie wiedziałam, co mi jest. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.
Kasiulka Emkamek ja to samo przerabiałam z moim starszym synkiem Łukaszkiem. Byłam na diecie, ale po troszeczku próbowałam nabiału itd. Mały miał straszne kolki. A po 3 miesiącach okazało się, że jest totalnym alergikiem i to nie wiadomo na co. Pewnego razu po kąpieli zauważyliśmy, że ma taką skórę jak po pożarze:-( Tak cierpiał, że serce się krajało. Odstawiałam wszystko po kolei. Aż zaczęłam jeść ryż z cukrem. I nadal nie mogliśmy dojść co to za czort. Okazało się, że to proszki dla dzieci - Lovela, Jelp. W testach wyszło uczulenie na: nabiał, cytrusy, owoce pestkowe, pomidory, kurczaka, wołowinę, orzechy, soję i wziewne (trawy, brzoza, wysokie drzewa). Do tej pory mały nie je nabiału, cytrusów, orzechów i soi (a ma 6 lat). No, przyjęło się masło i mała ilość jogurtu. Ma astmę. Choć lekarze są dobrej myśli. Mówią, że ze wszystkiego powinien wyrosnąć:-)
Sestinka ja mam usg 16 czerwca. Nie widziałam już Stasia 8 tygodni. I nie mogę się doczekać.
Mailuj Anulka też myślę, co z Gochą.
Marzenka *:-)
Konwalianko witaj:-) Myślałam co u Ciebie:-) Wiadomo, jak nie urok to... albo chociaż mucha.;-)

laseczki moze to glupie ale nie wiem jaka pozycja jest najlepsza do spania dla malenstwa na plecach sie caly czas kladzie czy mozna takie male na boku?? boje sie ze jak bedzie na plecach lezal to moze cos sie stac:/
pokrecilam mam nadzieje ze zrozumialyscie :)

Anulka, czytam ksiazki o maluchach , słucham w tv i pewnie jeszcze srodowiskowej zdanie dojdzie- róznie mówią i piszą. Tzn brzuszek odpada ze względu na wtulenie buzki w materac itp, a boczek i na płasko to w zaleznosci od tego czy dziecko mna duzy czy mały reflux zoładkowy no i jak mu wygodnie....tak mi się zdaje po tym co nasłuchałam się

reklama
Do góry