Kasiulka, rozumiem Cie doskonale, bo moj Adas zaczal tolerowac nabial ok. 4 mies. temu.:-) Co to byla za radosc i ulga. Masakra z czytaniem kazdej etykietki i ten wstretny Nutramigen... Na szczescie maluszki wyrastaja ze skazy do ok. 3 roku zycia, wiec u Twojej Majeczki pewnie tez tak bedzie, tym bardziej, ze nie 'trujesz' jej alergenem. A probowalas Jej powoli cos wprowadzac?
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
emkamek, kasiulka, no widac co szkoła to inne obyczaje maja... ja tez nie slyszalam o wywołaniu skazy.. jak ktoś ma miec to ma, a jak nie ma to tylko sie cieszyć i jeść wszelkiego rodzaju jogurty, ser, twarożek i mleko tez pić, oczywiście bez przesady.. trzeba bedzie samemu próbować co szkodzi a co nie dziecku...i po malu eliminować alergeny w razie czego.. na zaś nie ma co
Moja Misia nie miała skazy, a jadłam normalnie nabiał..
A wam wspólczuje kobietki, bo to na pewno duże utrudnienie, no i trzeba szukać innych odpowiednikow, żeby dziecku niczego nie brakowało w diecie..
Ja sobie stópki mocze w oilanie niech się nawilżą
Moja Misia nie miała skazy, a jadłam normalnie nabiał..
A wam wspólczuje kobietki, bo to na pewno duże utrudnienie, no i trzeba szukać innych odpowiednikow, żeby dziecku niczego nie brakowało w diecie..
Ja sobie stópki mocze w oilanie niech się nawilżą
Ostatnia edycja:
dodi_misia
pumeks za chwilkę, jak się odmoczą musza byc piękne do szpitala jakby co heh..
pumeks za chwilkę, jak się odmoczą musza byc piękne do szpitala jakby co heh..
Ja tez dzialalam pod tym katem, hehe;-) Oki, lece, bo maz marnotrawny wrocil do domu, ale robi kanapeczki, wiec wybaczam.
Spokojnej nocy dwupaczki!
A
Anulka198424
Gość
dodus nie spiesz sie tak do tego szpitalapoczekaj na meza
konwalianka
Mały bąbelek
racja z tym mlekiem.. mojej siostry maluch musiał na mleku sojowym być, ale to ohydne.. mimo, że faktycznie koło 4 roku życia już mu przeszlo, to nabiału i tak nie lubi.. biedak.. oby nasze "nowe" maluchy nie miały tego problemu..ale słyszałam, że dziecko na piersi na ogół nie ma skazy białkowej..nie wiem jak jest w praktyce..
no a ja miałam tez dzisiaj moczyć te stópki (bo już dodi wcześniej o tym wspominała) i rączki i nici z tego..ani weny, ani chęci aby czasu.. wiec jutro nie mogę rodzić - hehe
jutro pochwalę się robótkami ręcznymi o których pisałam..tak mnie coś dzisiaj tknęło, że niemal skończyłam
a teraz ide lulać, póki na chwilę nic (poza żebrami) mnie nie boli no i mężulek już śpi..
Dobrej, spokojnej nocy
Ps. Ostatnio cierpię na bezsenność, ide spać o 24 a wstaje o 5 rano i przez cały dzień nic.. ale to męczace
no a ja miałam tez dzisiaj moczyć te stópki (bo już dodi wcześniej o tym wspominała) i rączki i nici z tego..ani weny, ani chęci aby czasu.. wiec jutro nie mogę rodzić - hehe
jutro pochwalę się robótkami ręcznymi o których pisałam..tak mnie coś dzisiaj tknęło, że niemal skończyłam
a teraz ide lulać, póki na chwilę nic (poza żebrami) mnie nie boli no i mężulek już śpi..
Dobrej, spokojnej nocy
Ps. Ostatnio cierpię na bezsenność, ide spać o 24 a wstaje o 5 rano i przez cały dzień nic.. ale to męczace
dodi_misia
Anulka, czekam czekam ale trzeba byc gotowym w razie czego... pewnie jeszcze nie raz je zdaże moczyc hehe
konwalianka, no to rzeczywiście, nie mozesz rodzic...stopki musza być cacy do szpitala dobrej nocki
ja juz skonczyłam moje odmaczanie... juz mam nasmarowane i zaraz ide spac, więc dobrej nocki!
konwalianka, no to rzeczywiście, nie mozesz rodzic...stopki musza być cacy do szpitala dobrej nocki
ja juz skonczyłam moje odmaczanie... juz mam nasmarowane i zaraz ide spac, więc dobrej nocki!
A
Anulka198424
Gość
no i pieknie sama zostalam :/ ahh i co tu teraz robic jak mi sie spac nie chce;/
reklama
A
Anulka198424
Gość
Witam sie porannie...
Poszlam spac o 2 a wstalam o 5 masakra normalnie coraz to gorzej:/
Zycze wszystkim lipcoweczkom pieknego poniedzialku ;*
Poszlam spac o 2 a wstalam o 5 masakra normalnie coraz to gorzej:/
Zycze wszystkim lipcoweczkom pieknego poniedzialku ;*