reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ja też na nogach mimo woli. Z tego co pamiętam po Nice to nabiał miałam normalnie jeść, pierwszy raz slyszę, że nie wolno :szok: Ja tam wychodzę z założenia,że jedynym ograniczeniem przy karmieniu jest zdrowy rozsądek.
Miłego poniedziałku :-)

reklama
o Mailuj nie jestem juz sama :) dzien doberek:)

Oczy mam na zapalkach ale nie usne cos sie drze za oknem jak kaczka czy cos podobnego az mnie trafia:/ no coz jakos trzeba dac rade ...

Ciekawe jak Gocha37 czy juz ma dzieciatko po tej stronie i czy Gon1a wyszła do domku?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wlasnie dziewczyny tez wczoraj sie zastanawialy...wiec czekamy moze napisze do ktorejs smska:)

No moj mlody juz zaczal brykac :) nie daje odpoczac mamusi:) dzis wyjatkowo boli mnie cale krocze:/

Dzień dobry, też od rana dumam co u dziewczyn. Mania porodowa dopadła nas na maxa;)
Ja wczoraj czeresniowałam i udzielałam się rodzinnie całe popołudnie. Konczyłam tez pranie małych ciuszków.A co do syndromu wicia gniazda przez małżów, to i mojego dopadł. A tak niewinnie się zaczynało a teraz chodzi i wymyśla co jeszcze zrobić...w sumie millutko;)
Dziś mam wreszcie wizytę- szanowna ginekolożka wróciła z urlopu. Już 4 tyg mineły od ostatniej wizyty i czuję ,że trzeba iść podejżeć małą. ale to dopiero na 15...
Małż wczoraj robił mi pedicure- kurczę,nawet milimetr skórek nie został taki pedant;)

Ostatnia edycja:
Ja też do Was dołączam w ten poniedziałkowy ranek.. na nogach od godziny.. pewne bym nieco jeszcze ospała, ale mam jedną jedyną muchę w całym domu i to w sypialni.. ta zołza postanowiła uprzykrzyć mi życie i od 2h mnie napastowała, aż nie dałam rady i wstałam! ale mnie wkurzyła wredota jedna:angry:

u mnie noc super! pierwszy raz od kilku dni nie miałam skurczy..za to teraz już mam ból miesiączkowy..no i miałam skurcz łydki, więc nie jest tak kolorowo - hehe

ja też czekam na info od Gosi, bo ma moje namiary, ale niestety nie zostawiła swoich:( oby szybciutko dała znać co i jak..

sestina,
ale ci dobrze..wypożycz go na jakieś 2h:) i trzymam kciuki za wizytę
miłego poniedziałkowego dnia

konwalianka czytalam w nocy ze gorzka czekolada moz wygrac ze skuczami łydek zawarty w niej magnez zapobiega rowniez poronieniom, przedwczesnym porodom, poprawia prace serca i dziala przeciwobrzekowo...moze warto sporowac??

reklama
Do góry