reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

mam nadzieje ze to samo przyjdzie z czasem i bedziemy wiedzialy jak postepowac:) to sie tyczy nas pieroworodek:)bo mamy ktore maja juz dzieci to wiedza jak postepowac...

oszqrde no wlasnie o to mi chodzilo zeby zapobiec...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Konwalianko dziękuję, nocka średnia. Synek chory więc popłakiwał. I mnie standart: biegunka, bóle okresowe i bóle krzyża. Ale też już chyba się przyzwyczajam do tego:-) O ile to się da do tego przyzwyczaić.
Anulka Dobre pytanie. Ja kładłam na wznak, ale potem okazało się, że mały ma reflux, więc musiałam lekko unosić materacyk. Zastanawiam się czy może teraz kupić Stasiowi takie ograniczniki i nie kłaść go na boczek.
Jak widać doświadczone mamy też nie zawsze wiedzą:-)

magia oglądałam te ograniczniki ale czy to ma sens zapobiegawczo czy dopiero wtedy jak malenstwo ma kłopot zdrowotny

Sestinka może wtedy jak widać, że źle śpi w nocy, ma kolki, silne ulewania... A kłaść po jedzeniu można dopiero wtedy jak się dziecku porządnie odbije.
Marzenka no właśnie, mówimy o tym samym:-)
Anulka no u mnie od biegunki zaczęło się za pierwszym razem. Ale te porodowe ceregiele to mogą trwać i z miesiąc, więc już się nie podniecam nawet;-)

Ostatnia edycja:
Kobity bol podbrzusza mi sie nasila czuje go nawet jak siedze:/ nie wiem czy to nie za wczesnie bo z OM to moj 36tc a usg jak widac 34 sama juz nie wiem...promienieje mi az na krzyz:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oszqrde Ale Ty jesteś pierwsza w kolejce:-) U niektórych dziewczyn nie ma wcale żadnych zwiastunów, tylko ciach - odchodzą im wody i wio:-) A ja już bym chciała mieć Stasia przy sobie.

reklama
Do góry