reklama
sestina
Fanka BB :)
Mimi zelazo maluchy teraz w ostatnich 4 tyg magazynują w watrobie zeby potem miec zapas na pierwsze miesiące. Jak za mało zmagazynują to mogą miec anemię...
Ciekawe co u naszej Vero...przycichła nam ostatnio Verka odezwij się kochana
Ciekawe co u naszej Vero...przycichła nam ostatnio Verka odezwij się kochana
balkan
Sestina, tort o smaku czekoladowo - śmietankowym z wiśniami.... na prawdę dobry....
Pippi, tej mojej koleżance z niskim tętnem Maleństwa powiedzieli, że ma przyjść w poniedziałek na KTG i jeżeli nic sie nie zmieni to rozwiązują ciąże..... na szczęście dziś obie zaczynami 36 tydz, ale mam nadzieję, że jeszcze troszkę poczeka.....
zaplanowałam dziś wysłać męża po ostatnie zakupy... i co? okazało się, że dziś jakieś święto..... więc pojechał na spacer - beze mnie...
Pippi, tej mojej koleżance z niskim tętnem Maleństwa powiedzieli, że ma przyjść w poniedziałek na KTG i jeżeli nic sie nie zmieni to rozwiązują ciąże..... na szczęście dziś obie zaczynami 36 tydz, ale mam nadzieję, że jeszcze troszkę poczeka.....
zaplanowałam dziś wysłać męża po ostatnie zakupy... i co? okazało się, że dziś jakieś święto..... więc pojechał na spacer - beze mnie...
sestina
na pewno balkan dobry:0
a zważyłam się rano na chodniczku w łazience ( wage mam zwykłą) i jak pisałam ważyłam 80. Mąż mi kazał na równych płytkach postawić wagę bo nie przekłamuje i jest 78 I tak jutro mam wizytę u ginki, a jej waga jest dla mnie najbardziej wymierna
a zważyłam się rano na chodniczku w łazience ( wage mam zwykłą) i jak pisałam ważyłam 80. Mąż mi kazał na równych płytkach postawić wagę bo nie przekłamuje i jest 78 I tak jutro mam wizytę u ginki, a jej waga jest dla mnie najbardziej wymierna
balkan
Sestina, no ja niestety ważę 80 kg - choć u mnie to 11 kg do przodu..... i własnie zobaczyłam 2 rozstępy z boku brzucha.... a najgorsze to mi te biodra i uda niezwykle utyły.... fuj - okropnie to wygląda.... po porodzie będzie siłownia, siłownia, siłowania.... nie znoszę takiej warstwy tłuszczu u siebie.....
kociatka
Balkan, slina mi cieknie......................... pycha! Imprezka super, szkoda ze musze lezec, bo tez bym sie pokusila Ja mam 10 kilo wiecej od Ciebie, bo plus 21. Tez waleczki najwieksze na biodrach i wielkie uda. I mam zamiar wypocic co do kilograma. Mam nadzieje ze troche synus ze mnie wyssie.
Nastepna wizyta 29 czerwca dopiero (doktorek ma urlop), martwie sie ze tak pozno... Ostatnio bardzo mi spadla ilosc wod plodowych. Nie wiem, czy to normane na tym etapie. Z serduszkiem wszystko gralo do tej pory, ale widze ze zdarzaja sie jakies jazdy, jak Twojej kolezance. Troche sie boje ze nikt nie wykryje problemu na czas
Nastepna wizyta 29 czerwca dopiero (doktorek ma urlop), martwie sie ze tak pozno... Ostatnio bardzo mi spadla ilosc wod plodowych. Nie wiem, czy to normane na tym etapie. Z serduszkiem wszystko gralo do tej pory, ale widze ze zdarzaja sie jakies jazdy, jak Twojej kolezance. Troche sie boje ze nikt nie wykryje problemu na czas
reklama
sestina
no u mnie juz 17 na plusie i myslę z ejeszcze ze 2-3 przybedzie. rozstępów brak ale udka tez mnie wzdrygają rok temu po operacji na kregosłup wazyłam 56, jak zaszłam w ciaze 62 a teraz 79!
kociatka a nie masz gdzie prywatnie podejsc w międzyczasie?
kociatka a nie masz gdzie prywatnie podejsc w międzyczasie?
Ostatnio edytowane przez moderatora: