reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mimi zelazo maluchy teraz w ostatnich 4 tyg magazynują w watrobie zeby potem miec zapas na pierwsze miesiące. Jak za mało zmagazynują to mogą miec anemię...
Ciekawe co u naszej Vero...przycichła nam ostatnio Verka odezwij się kochana;)

Sestina, tort o smaku czekoladowo - śmietankowym z wiśniami.... na prawdę dobry.... :)

Pippi, tej mojej koleżance z niskim tętnem Maleństwa powiedzieli, że ma przyjść w poniedziałek na KTG i jeżeli nic sie nie zmieni to rozwiązują ciąże..... na szczęście dziś obie zaczynami 36 tydz, ale mam nadzieję, że jeszcze troszkę poczeka.....

zaplanowałam dziś wysłać męża po ostatnie zakupy... i co? okazało się, że dziś jakieś święto..... więc pojechał na spacer - beze mnie...:(

na pewno balkan dobry:0
a zważyłam się rano na chodniczku w łazience ( wage mam zwykłą) i jak pisałam ważyłam 80. Mąż mi kazał na równych płytkach postawić wagę bo nie przekłamuje i jest 78:) I tak jutro mam wizytę u ginki, a jej waga jest dla mnie najbardziej wymierna;)

Sestina, no ja niestety ważę 80 kg - choć u mnie to 11 kg do przodu..... i własnie zobaczyłam 2 rozstępy z boku brzucha.... a najgorsze to mi te biodra i uda niezwykle utyły.... fuj - okropnie to wygląda.... :( po porodzie będzie siłownia, siłownia, siłowania.... nie znoszę takiej warstwy tłuszczu u siebie.....

Balkan, slina mi cieknie......................... pycha! Imprezka super, szkoda ze musze lezec, bo tez bym sie pokusila :) Ja mam 10 kilo wiecej od Ciebie, bo plus 21. Tez waleczki najwieksze na biodrach i wielkie uda. I mam zamiar wypocic co do kilograma. Mam nadzieje ze troche synus ze mnie wyssie.

Nastepna wizyta 29 czerwca dopiero (doktorek ma urlop), martwie sie ze tak pozno... Ostatnio bardzo mi spadla ilosc wod plodowych. Nie wiem, czy to normane na tym etapie. Z serduszkiem wszystko gralo do tej pory, ale widze ze zdarzaja sie jakies jazdy, jak Twojej kolezance. Troche sie boje ze nikt nie wykryje problemu na czas

reklama
no u mnie juz 17 na plusie i myslę z ejeszcze ze 2-3 przybedzie. rozstępów brak ale udka tez mnie wzdrygają;) rok temu po operacji na kregosłup wazyłam 56, jak zaszłam w ciaze 62 a teraz 79!

kociatka a nie masz gdzie prywatnie podejsc w międzyczasie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry