reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Chopa zimna woda :) a Em_ka chyba jednak te szklanki w ruch wziela :) cos zamilkla...

kociatka juz niewiele zostalo dacie raze z malenstwem :)

Corin super ze wszystko ok widze ze trzeba te nasze maluszki dobrze nastraszyc zeby daly jakis znak:) moj tez ma weny jak nic to nic a jak zacznie to mysle ze skora mi nie wytrzyma:)

ja sie chyba poloze troszke mnie moj wkurzyl:/ poczytam o porodach :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Corin, cieszę się, że wszystko w normie.. dzięki temu masz spokojną niedzielę.. a dzisiaj faktycznie święto
Anulka, ja tez się wkurzyłam na mojego ma pretensje, że tylko przed kompem siedzę! brr..ale jestem zła! Anulka, Ty z Sandomierza? Mój Paweł jest z Ulanowa, to niedaleko Stalowej Woli, zawsze jedziemy przez Sandomierz..

zaraz zabieram się za robienie ogórków, wczoraj zakupiliśmy nieco, więc jest co robić

Madzia, uzywam detektora, ale do tej pory mloda kopala mi po nim jak zalaczalam, a teraz nic. Naczytalam sie ze czasem mamy wyslu****a swoje tetno i lekcewaza brak ruchow.
Teraz mloda byla niewzruszona na detektor, wiec zaczelam schizowac, poprostu musialam to sprawdzic. Teraz jestem spokojniejsza.

moja Natalka reagowała na budzik, czajnik itp a teraz nie rusza jej to. Może Corin i Ewcia się do detektora przyzwyczaiła...

ojej obudziłam się niedawno, zjadłam jajeczniczkę na boczku i zgrałam zdjęcia z wczorajszej imprezy.

A oto tort - niestety popękał, ale juz nie miałam siły go naprawić:
DSCN0178.jpg

i próbka pyszności ze stołu....
DSCN0161.jpgDSCN0162.jpg

Niestety część dziewczyn nie mogła przyjść... :(

ale były 2 koleżanki z dzićmi 2 i 3 m-ce :) boskie bobasy.... mo i ubranek troszke dostałam i Marek wymienił w Smyku ciuszki na odpowiednie..... ostatnia koleżanka wyszła po 24 :) i koleżanka w ciąży i jeszczed jedna bez dziecka, bo Nadia chora :( i jeszcze 2 inne.... :) aha i był jeszcze kolega w ciąży, który się ucieszył, że wreszcie mam większy brzuch niż On...:)

najbardziej zmartwiła mnie moja przyjaciółka, która ma termin dokładnie taki sam jak ja, bo pojechała wczoraj na KTG i tętno maleńkiej wyszło 80! potem powtórzyli i to samo.... :( ja byłam w piątek na IP, bo Mateusz nieruchawy był, ale tak jak Corinowa Ewa rozruszał sie po podłączeniu do KTG....

teraz spórbuję nadrobić Wasze wpisy....

Ostatnia edycja:
balkan jakie pyszności, masz szczęście że jestem po śniadaniu...;-) fajnie, że imprezka udana
a koleżanki mały takie niskie tętno???:szok: i co się wtrtedy robi?

corin fajnie, że wszystko w porządku, nie ma to jak sprawdzić i się uspokoić

maqnio trzymaj się cieplutko ,fajnie, że masz neta:-) już niedługo

ja mam na plusie równo 10 kg i widzę, że teraz wolniej już tyję, chociaż ostatnio staram się jeść więcej, żeby małą podtuczyć, tylko podobnie jak wy mam ostatnio bardzo szybką przemianę materii ;-) mam nadzieję, że coś do małej zdąży dotrzeć, bo staram się jak mogę

buziaki wszystkim mamom i miłej niedzieli!

reklama
Do góry