reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Marzenko, no muszę troszkę zmienić dietkę i nie jesc na noc, bo tez mnie sie wydaje, że to moze byc od tego.. slodkiego to w sumie mało jem, cukierkow i czekolady wcale.. tylko te płatki jak już:)

Jutro zaopatrzę się w jakiś kefir albo activię, może coś da:) bo nawet czereśnie nie pomagają zapite wodą:)

reklama
Dodi czopki glicerynowe :-D i jesteś przeczyszczona jak nigdy :-) mi w szpitalu podali i jak ręką odjął :-) podzieliłabyś się a nie tylko szczujesz:-D
Marzenko dobranoc Kochana:** Słodkich senków :-)

Czopki mówisz...hmm pomyślę o nich:) bo nie lubie byc taka hmmm zanieczyszczona hehe
Niestety juz zjadlam wszystko.... została tylko kupa do pomywania, ale to jutro:)

juz chyba tez dzis nie poprasuję, leń mnie ogarnął.. za szybko dziś wstałam hehe bo juz o 10.00:):)

Ostatnia edycja:
nie mowcie mi o czeresniach bo zjadlam pol kg jakies 10 min temu i bede umierac z powodu bolu brzucha :-D ale za to jaka przyjemnosc jedzenia ;-D kupilam tez calego ananasa ale jakis taki niewyrazny, opiernicze chlopaka co mi sprzedaje owoce, ze policil ananasa ktory nie jest tak dobry jak go sponsorowal ...:confused2:

Wydrusia, u mnie ostatnio kupiłam za 12 zł/kg, ale takie juz naprawdę fajne duuuże:) pycha były..
ale nawet za 10zł mozna dostać..nie wiem czy to drogo, bo sie nie znam:)

AA i wiecie co już jadłam... groszek zielony:) pychotka słodki był jak nie wiem:) a wtedy narzekam, że mnie rozsadza hehe Poł kilo kupiłam i z Michasią na miejscu pożarłysmy:)

a no tak dodis masz racje, mi to ostatnio wszystko sie pytoli jak nie wiem, rozmawiajac na skype z bratem powiedzialam ze ciezki kawal chleba do zgryzienia :-D ahahahha

wydruska srodka sie wlasnie nie je bo jest twardy :-D taki kolek jakby :-D a poza tym obcielam juz dawno boki i nie ma szans ich posklejach w calosc :-D

dziewczyny wy macie podpaski poporodowe? te co ja kupilam nie maja kleju o_O wiec nie wiem jak sie beda trzymac w majtach... dziwne troche

reklama
Dodi u nas ostatnio po 16zł/kg :-/ a ja za to kusze sie na poniedziałek na fasolke żółtą:-D 15zł/kg u nas :-/ ale co tak :-D na nas 2 to dużo nie trzeba :-)
Em_ka powiedz że nie miałaś klocków a chciałaś poukładać i pociełaś Pana Ananasa:-DU nas dają podpaski też bez kleju takie wielkie :-D ale tak czy tak u nas nie można miec gaciorków na wizyte nawet tych wentylatorków :-D

Ostatnia edycja:
Do góry