reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

melduję się, że jeszcze nie rodzę :( hehe, ale walczę dzielnie, bo skurcze nieregularne od 2h..prysznic pomógł tylko na chwillę

ja tez jestem dobra z suknią ślubną.. swoją kupiłam.. w Stanach (byłam tam 8 m-cy i planowałam zostać na stałe)! Prawda jest taka, ze jeszcze nie miałam narzeczonego, a z obecnym chłopakiem się rozstałam (teraz to mój mąż:-D). Tak mi się bardzo spodobała, ze nie było zmiłuj i kupiłam ją.. 4 lata przed ślubem! okazało się później, że niestety schudłam znacznie i przerobienie sukni było bez sensu, więc kupiłam nową - obie już upłynniłam:tak:

Dzisiaj była u mnie koleżanka z którą się widziałam tez tydzień temu i stwierdziła, że jest w szoku, że brzuch potrafi tak się zmienić w jeden tydzień..

mailuj.. to tylko wykończenie.. my tez się wprowadziliśmy do niemal surowego stanu i pomalutku daliśmy radę, wiec i Wam się uda..a własne, wymarzone M to jest to!
Marzenko, dopiero dopatrzyłam, ze TY w Jastrzębiu mieszkasz.. mam tam rodzinkę :)

reklama
wydrusia, moja mała dziś tez jakaś bardziej rozbrykana, wydaje mi się, że ona nigdy nie śpi haha
to chyba po tych kielbasach z grilla heh :-D

Corin, a ja wlaśnie zawsze zabieram sie za jakąś robotę pozną porą.. za to z rana albo w dzień nic mi sie nie chce:)

reklama
Do góry