reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja sukienkę ślubną, uszytą na wymiar kupiłam w Chinach przez ebaya za 800 zł . Sprzedalam po slubie za 1000. W Polsce jak ktos zobaczył na moe wymiary to podbijał cenę o 100 %.
Magia ceny nieruchomości w Koszalinie i Warszawie są rożne. A nasz stuletni domek i tak będziemy spłacali do emerytury ;-) Własnie wróciłam z budowy. Wyspałam się i poczytałam - Czarek padnięty bo się napracował. ten tydzień będzie przełomowy bo w piątek wylewają ostateczną posadzkę. jak tak patrze na finanse to możliwe ,ze przez najbliższy rok i tak nic na nią nie położymy. Bo potrzeba 75 m płytek. Będzie wnętrze industrialne ale beton będzie ciepły od ogrzewania podłogowego :-)
Mi na budowie się brzuch obniżył- zauważyłam że jak wsiadłam do samochodu brzuch mam na udach.

mailuj, ja też teraz dziwnie kieruję autem, bo nogi mam rozłożone jak do porodu haha

Ja tam najlepsza z sukienką jestem... Kupiłam jedną, a potem chodziłam za butami po sklepach i tak mi sie spodobała druga, że musiałam ją mieć!!! tym sposobem miałam dwie, ubrałam tylko jedną, potem szybko ja sprzedałam:):) a ta nowa dalej wisi:) jak ktoś chętny to prosze bardzo! :-)

psota, no coś ty, juz spać? a kto za mnie wyprasuje ten stos ubranek:):)

mailuj i tak ci zazdroszczę, bo w twoim domku już zaraz zamieszkasz, a u mnie jeszcze przewiew hehe bo okien nawet nie mamy:)

reklama
Marzenko ja tez oko pocieszam jak narazie dopuki moj nie wroci to sie wybierzemy na mega zakupy a nie chce przecholowac zeby debetu nie zrobic na koncie hehe
Moj dzwonil plakal jak dziecko a ja z nim :( tak bardzo bardzo tesknie za nim i Igorek pewnie tez jej a tu jeszcze tyle czasu...

Do góry