reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja tez sie nudze niesamowicie , i nie griluje hehe
dziekowac nic mnie nie boli ani nie dolega aby tak dalej , Anulka a cały czas cos ogladam na alegro to mi tylko pozostało oko napatrzec , ostatnio ogladałam sukienki slubne tak mnie naszło , bo córka cos mi wspominała ze mysla o slubie

Marzenka no to się szykuje wydatek. Widzę,że Ty jakoś podobnie z wiekiem jak u mnie,tylko ja chyba rocznik niżej no i nie mam dorosłych dzieci

reklama
Ja grilllowałam:):)

Mnie też się wydaje, że mój brzuch się troche obiżył, bo jak siedzę to musze mieć nogi szeroko, bo inaczej przeszkadza:)

Miczka, ja też we wtorek do fryzjera i żeby nie wiem co, to nie mogę do tego czasu urodzić, bo gdzie z takimi odrostami do szpitala hahah :-D

Ale mi dziś mała daje popalić, brzuch w każdą stronę się wygina:) a czesem twardnieje cały..

Do góry