Cześc dziewuszki i bąbelki :*:*:*:*:*
u mnie tam ok od rana zakupki robiliśmy pranka spacery w ogóle nie czuję,że ja w ciąży jestem tylko brzunio mi to pokazuje
współćzuj.ę Wam tych skurczy,bo ja mam ale rzadko i nie są tragiczne tzn bolą nie powiem,że nie,ale wtedy staram się oddychać i rozchodzić mi zawsze pomaga
No i myślałam,że już dziś łóżeczko stanie,ale na magazynie go zabrakło i jest już zamówione więc jestem spokojna
wózek to tam dopiero jak się dzidek urodzi mąz zamówi a 3 dni się czeka więc spoko
Corin weź mi o tym powerze nic nie mów ja nie potrafię sobie miejsca znaleźć nosi mnie non stop by,m spacerowała albo sprzątała to samo po tysiąc razy super,że Aga sobie farbę wybrała pewnie szczęśliwa jak pieron jest
zorah wszystkiego najlepszego 10000latek i szczęśliwego i łatwego rozwiązania życzymy ::*:*:*
magia konwalianka wytrzymajcie jeszcze troszkę w dwupacczkach :*:*:* i gratki magia z nowego lokum
;-)
wydrusia nie no siedź w tym dwupaku jeszcze nie wygłupiaj się kochana haha
balkan ale pyszności mniammm
sis Dawidek :*:*:*:* moja ma czkawkę często a Tomek się śmieje ucz się oddychać ucz
emeczka to zaszalałaś słońce hahaha termometr fajniusi
ja dziś torbę do końca spakowałam także już mogę spać spokojnie i czekać na lipiec
I chyba tyle zapamiętałam cholera
buziam wszystkie pominięte laseczki :*:*:*:* życzę miłego wieczorku i niedzieli wspaniałej
A za szpitalne dziewczyny 3mam kciukaski cały czas :*:*:*:*:* &&&&&