reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny :-D

Mąz mnie wyciągnął do sklepu po farby do pokoju Agnieszki. Aga jechala z nami, wybrala sobie kolor. Nieszczęśliwa byłam że musze jechać, ale o dziwo wszystlie dolegliwości mi przeszły, malo tego dostałam takiego powera, ze teraz nie wiem co robić, od czego zacząć. Wziełam się za przebieranie łóżek i pranie pościeli :-D

W drodze powrotnej weszliśmy do leroy merlin i wypatrzylam tam literki z masy gipsowej. Duże i leciutkie, do ozdabiania. Jedyny minus - drogie. Jedna kosztuje 11 zl, ale wzielam 3, więc ;-)
Jutro farby pójdą w ruch :-D

Ale jestem nakręcona pozytywnie :-D Milego popołudnia :-)

reklama
konwalianka - nie przejmuj się bo mnie się wydaje, ze to zależy od ułożenia maleństwa. Tak samo jak z ważeniem, raz idę i mam jakąś tam wagę, 2 tygodnie później... prawie kilo mniej :eek: ale położna powiedziała, że to zależy jak jesteśmy ubrane, czy się ktoś wypróżnia regularnie (ja miałam czas, że się załatwiałam co tydzień :wściekła/y: na szczęście już przeszło :-D) a brzuszek trzeba mierzyć koniecznie na leżąco. Także się nie przejmuj bo z tymi wynikami to bywa różnie, może się maleństwo owinęło wkoło kręgosłupa :-D

boszee skonczylam sprzatac jestem cala mokra a pare polek tylko mialam i podlogi padam na twarz...

jeszcze tacie zachcialo sie placka i musze pichcic ale zrobie za wozeczek :)niech sie cieszy :)

Balkan ja pierwszaka mojego rodziłam na Karowej. I miałam kochaną doktor - ordynatora porodówki. A teraz św. Zofia. Trzeba zwiedzić wszystkie szpitale w Wawie, a co:)
Konwalianko co to za odległość - do Piaseczna:) Raz ciach i kiedyś spotkamy się w połowie drogi. Np. w Złotych Tarasach:-) Staram się jak mogę, żeby Cię wyprzedzić z tym porodem:-D Dlatego tak szaleję z tym łażeniem;-) A jak dotrwamy w dwupaku do końca 37 tygodnia, to zaszaleję z przeprowadzką:-)

Dziewczyny - będę miała 5 pokoi i antresolę na książki:tak: Mailuj a Ty masz swój domek? To nasze docelowe marzenie... Ale to chyba na emeryturze:-)

reklama
hej robale :-) przeczytalam troszke sms-ow ze szpitala ale nie nadrobie wszytskich stron od wczoraj, jest ich ok 20 pare :szok:

ja bylam z moim kupic rzeczy w aptece do szpitala, zakupilam podpaski poporodowe, majtki poporodowe i krem do sutkow(ktory nie szkodzi dziecku- zaraz po posmarowaniu maluch moze ssac piers) pozniej ide dokupic pieluchy i chusteczki i jakies kosmetyki dla malutkiej. KUrcze te majtki poporodowe 4 szt zaplacilam 5 E ,a krem 14 E:confused2: wiec za 3 rzeczy w aptece zaplacilam 21 E , jakas paranoja!! myslalam ze to tansze jest, mowie o tych majtkach...i w dodatku tylko 4 szt.
ale za to pani w aptece mnie podbudowala na duchu bo powiedziala ze slicznie wygladam i ze gdyby nie brzuszek to w ogole by nie bylo widac ze jestem w ciazy :-D :-D :-D padlam bo pozniej weszlam na wage ktora stala obok i jaki wyrok mistrzu? 78,300kg :-D czyli na plusie 18 kg , tak jak mowilam, ze przytyje znowu 3 kg w tym miesiacu i w przyszlym tez na pewno :-D
zalamka!!

nareszcie otworzyli baseny, wiec od przyszego tyg wyciagam stroj i lece sie popluskac :-D ciekawe czy nie utone jak kotwica hahahahha

Do góry