reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Balkan kupiliśmy znów na Tarchominie. Jak już chyba pokochałam to miejsce. Choć mieszkałam kiedyś na Bielanach, w tych wysokich blokach przy AK i też mam sentyment do tego miejsca. Teraz przez tydzień będzie malowanie, a potem przeprowadzka. Nie wiem, gdzie podziejemy się ze Stasiem jak zechce mu się przyjść na świat akurat w trakcie przeprowadzki;-)
Sestinka do września już niedaleko. Najważniejsze, że jest na co czekać:-)

reklama
Psotka, wlasciwie nie "pas" a "miejsce, gdzie dawniej mialam talie":-). No duzy ten moj brzucholek, wiem. Ciekawe jest to, ze tylko do przodu rosnie. Boczki chude relatywnie, w tylu nikt mnie nie podejrzewalby o 9 miesiec i ciaze w ogole. Moja kumpela przed porodem miala 120 cm:eek: Wszystko przed nami widac:-)

Gratulacje Balkan. Ja od dzisiaj 36 tc:laugh2:

Magia, milego urzadzania mieszkanka! Odpoczywaj na razie

Magia, jak na Tarchominie, to po wybudowaniu mostu północnego będziemy miały do siebie rzut beretem..... ja na Bielanach jestem od zawsze - jestem dziewczyna z Chomiczówki, a obecnie Wawrzyszew.... :) a z tą przeprowadzką to za bardzo się nie przemęczaj..... ćwicz tylko wskazujący palec.... :)

muszę się zmierzyć w 'pasie', choć ja mam brzuch spłaszczony w pępku, więc w zasadzie nieporównywalny z okrągłymi brzuszkami - natomiast to, co rzeczywiście mi utyło w porównaniu do stanu sprzed ciązy to biodra i uda..... będę się musiała ostro wziąć za ćwiczenia po połogu, żeby się spowrotem w spodnie wcisnąć.....

balkan no właściwie to jesteśmy sąsiadkami:-) Mam nadzieję, że ten most coś pomoże, bo korki to nasza największa bolączka.
Ja dobrze zrozumiałam, że będziesz rodzić na Karowej?

laseczki ja niewiem jak wy liczycie te tygodnie mi lekarz powiedzial ze skonczonymi sie operuje...czyli ja jestem w 34 tc a nie 35 bo ten dopiero bede miec we wtorek...
wczoraj tez dopadlam cemtymetr i mam 5 cm na plusie czyli 107...

ja biore sie za sprzatnie

super magia się cieszę, że wreszcie będzie upragnione M.. takie klucze to wydarzenie :) i odpoczywaj, bo jeszcze mnie prześcigniesz z tym porodem:-D a to mieszkanko to z drugiej ręki, czy oprócz malowania czekają Was jeszcze inne prace? a jeśli Staś nie będzie łaskawy, to najwyżej powiesz w szpitalu, że jesteś chwilowo bezdomna - hehe

szkoda, że Wy tak "daleko" ode mnie.. ja druga strona W-wy, pod Piasecznem..
bakan, ja już nie mogę sie doczekać, aż zobaczę te Twoje pyszności
Anulka, u mnie też tak lekarz operuje i karze konkretnie mówić, czyli skończony 36 t 4dz

wiecie a mnie ostatnio spadło "w pasie".. wcześniej miałam 106 cm a teraz 102cm..nie wiem czy to dlatego ze brzuszek opadł..

była koleżanka z pracy..nieco newsów przyniosła i moją legitymacje ubezpieczeniową, więc już spokojnie mogę jechać na ip - hehe

zaraz spadam na zakupy..

Magia, będę rodzić na Karowej - raz z sentymentu - bo ja sie tam urodziłam - a dwa, że chodzę, do gina, który jest szefem szpitala, więc moja książeczka ciązowa z Jego pieczątką otwiera drzwi.... :) przykre to, ale prawdziwe....

Anula, ja dziś kończę 35 tydz, co oznacza, że dziś jestem w 34 tyg i 7 dniu - jutro zaczynam 36 tydz, czyli będę w 35 tyg 0 dniu..... głupio to się liczy, ale w zasadzie tak, jak lata....

idę się zabrać za resztę sałatek....

Konwalianka, biorąc pod uwagę korki to do Piaseczna mam przynajmniej 2h drogi..... troszkę daleko.... dlatego, jak sie tam wybieram to znajomuch hurtem odwiedzam.... :)

reklama
Magia, będę rodzić na Karowej - raz z sentymentu - bo ja sie tam urodziłam - a dwa, że chodzę, do gina, który jest szefem szpitala, więc moja książeczka ciązowa z Jego pieczątką otwiera drzwi.... :) przykre to, ale prawdziwe....
Konwalianka, biorąc pod uwagę korki to do Piaseczna mam przynajmniej 2h drogi..... troszkę daleko.... dlatego, jak sie tam wybieram to znajomuch hurtem odwiedzam.... :)
no cóz.. ja z tego samego powodu będę rodzić w Instytucie.. heh, domyślam się jeśli chodzi o dojazd.. generalnie do centrum to ja jadę 30minut, więc źle nie mam (jadę pociągiem) autem nieco dłużej, ale wiadomo..

Do góry