reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Kociatka, malamii, wy jeszcze macie coś takiego jak ,,pas"? u mnie ni ma;)

Uciekam z mężulkiem na zakupy, muszę z nim jechać, bo znowu wróci z tysiącem maleńkich ubranek, których i tak mamy już w nadmiarze;) Czy Waszych facetów też ogarnęło takie dziwne szaleństwo? ;)))

Dobrej soboty Lipcoweczki!

Ostatnia edycja:
reklama
psotka - pas to za dużo powiedziane ;) Mój mąż jest ostrożny w zakupach to raczej on mnie stopuje, wczoraj chyba z pięć razy mi mówił, że już nic nie kupujemy dla małego :p a ja się nie mogę oprzeć.. z tym, że jak patrzę na ubranka to już tylko na 62 i 68.

Ok lecę do apteki, skończył mi się Femibion.

ufff.... zrobiłam dipy.... postałam godzinę w kuchni - pozycja pionowa nie jest ostatnio u mnie zbyt częsta - i się zmęczyłam.... odpocznę godzinkę i się zabieram za sałatki.....

po tych Waszych opowieściach o higienie postanowiłam sparzyć wszystkie warzywa, których używam.... do tej pory nigdy tego nie robiłam.... ale jak zaoprszam koleżanki w ciąży i karmiące to nie mogę sobie pozwolić na jakieś paskudne zatrucia.... jedyne co, to truskawek nie sparzę.... :)

Ja mojego męża dziś wysyłam z reklamacją do Smyka - zrobiłam mu szczegółową listę, a durne baby w Smyku kompletnie mu nie pomogły i wcisnęły zupełnie co innego..... teraz wysyłam go z koleżanką... :)

Sestinka, każdy robi, jak uważa. Ja mu kibicowalam... wiec i o nim czytalam. Już usunelam info. Sorry.

Ostatnia edycja:
Witajcie znów Brzusie. Dzięki za troskę Kochane. Rano poczułam się lepiej i pojechaliśmy do przychodni. Trzeba było trochę połazić - a to po przychodni, a to po schodach. Złapały mnie takie skurczybyki, że już nie było mi wesoło. Na szczęście nieregularne. Uspokoiły się dopiero jak się położyłam.
Konwalianko ja przy tych skurczach też mam biegunkę. Bóle silniejsze niż na @ i stawianie brzucha.
Madzia ja bym pojawiła się na IP. Nigdy nie wiadomo co to może być.
Psotka Czytałam o sierpnióweczku:-( [*]
Marzenko Masz rację, na odparzenia najlepsza jest mąka ziemniaczana i na potówki u dziecka kąpanie w krochmalu.
Balkan narobiłaś mi chęci na te warzywka i dipy. Wrzuciłabyś przepis na jakiś dobry dip?
Kociatka czapki z głów! Naprawdę świetnie piszesz!
Zorah 100 lat, szybkiego porodu i zdrowego maluszka!

My dziś odbieramy klucze do naszego nowego mieszkanka!
Ściskam mocno wszystkie szpitalne Lipcóweczki.

zorah Wszystkiego naj naj :) szybkiegoi lekkiego porodu :) zdrowka obojga reszte dopisz sobie ;)

ja musze jakos sie wziasc za sprzatanie bo nie ogarnie pozniej pokoju choc nie jest az tak bardzo zle :)

musze mamie powiedziec zeby wyciagnela torbe i po sprzatniu powoli spakuje ja:)

psotka ,wierzę.po prostu boję się emocji naszych...buziam
a my psota wkroczyłyśmy w 36 tydz. dopiero co pisałam ze w 35 heh alez ten czas pędzi

Ostatnia edycja:
Magia, no to gratulacje z okazji odebrania kluczy - a gdzie to mieszkanko - o ile mogę spytać? No i kiedy się przeprowadzacie?

Przepisy wrzucę razem ze zdjęciami wieczorem lub jutro....

a ja dziś kończę 35 tydz! Jutro pierwszy dzień 36 :)

reklama
Do góry