reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

mnie to od wczoraj okropnie pepeki okolice swedza:/ masakrycznie balsamy nie pomagaja braknie zebym akurat tu popekala no:/

reklama
Konwalianka- okropnie jest siedziec samemu, wiem o tym dobrze - ja tak siedzialam 2 miesiace. A mama i maz 1200 km dalej... Trzymaj sie, w koncu przyjdzie kochany i przytuli. Sciskam Cie serdecznie

Anulka, ja mam wrazenie ze przy pepku skora mi zaraz peknie:baffled:

Konwalianka to do ciebie maz wroci a mojego moze za 3 tyg dopiero usciskam :( smutno mi bez niego choc czasem sie zloscilam na niego... w momencie mu wybaczam i niech wraca do nas... choc napewno jemu ciezej bo on tam sam a my jeszcze w dwupaczku to Igorek mnie pociesza jak sie smuce to kopnie to smyrnie...

Aniaa zostawilam sobie troche chalwy na pozniej moge sie z toba podzielic;)

Anulka rzucilas juz? Bo nie widze:-p
Corin i co zrobilas? Bo moje lenistwo chyba jest silniejsze od chcicy na slodkie... Czyli nie pojde do sklepu bo mi sie nie chce ruszyc tylka, tylko bede siedziec w domu i myslec o czekoladzie chociaz... Zrobie sobie kakao moze troche pomoze.

Aniaa troche km ma do dotarcia moze doleci chyba ze jakis bocian pozarl:/

Corin albo na literkach wycietych z brustolu nakleic platki sztucznych kwiatkow dla dziewczynki cos pieknego:) wena tworcza mnie wziela:) nie bede tamtego watku zasmiecac hehe

reklama
Anulka, ja wiem, że wróci.. ale co innego wiedzieć, że nie ma go i nie będzie a co innego, jak sobie cos zaplanowałam, a tu zonk.. nici z planów i jeszcze samemu siedź! to o to tu chodzi..bo inaczej, ja nie mam nic przeciwko nich idzie kiedy i gdzie chce, pod warunkiem, że to nie kłóci się z moimi planami..

ja też miałam fazę na słodycze, teraz mi przeszło i tylko słone bym jadła

Do góry