reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Mi tez sie te body z napisami spodobaly baaaardzo. Ogladam wlasnie takei na allegro, ale na zaden napis sie zdecydowac nie moge... Tyle ich jest kurcze!

reklama
Wróciliśmy, najadłam się jak bąk!

Em_cia, biorę! :)

Silwia, ale pyyyyszny deser, rozpieszczasz nas:)

Teśka, spróbuj sushi, jest przepyszne:) Ja sypię profilaktycznie alantan pod cycuszki;)

Anulka! Ty mogłaś do mnie napisać, to bym Ci powysyłała ciuszków z Lechem, ostatnio dostałam tego tyle, że szok! Już porozdawałam po znajomych i rodzinie, szkoda, że szybciej nie wiedziałam.

Corin, lepiej?

Katerinko, Margeritko, witajcie!

Anula tak to juz bywa z tymi naszymi zachciankami ,jemy do granic mozliwosci ,bo to tego sie chce zraz drugiego a potem pekamy .a ja juz sie ze zegnam bo plecy mnie bola ,a malutka w brzuchu chyba fikolki robi ,no moze nie fikolki bo jest glowka w dol no ale wierci sie niesamowicie ,papatk dla was :)

Psotka to jak by ci cos wpadlo w rece to pamietaj o mnie :) chcialam typowe z logiem a te co zamowilam to kolejorz pisze no ale bedzie mojemu musialo to wystarczyc w takim razie...

Silwia - mniam! Wlasnie zjadlam kolejna miche truskawek, chyba jestem uzalezniona:-) Szyjke mam straszliwie krotka, wiec umowilam sie z malym na koniec czerwca, krakowskim targiem; jak nie dotrzyma umowy i posiedzi za dlugo (za krotko nie pozwalam), 2 lipca mam duze wesele. Potancze i dziec wyjdzie. Nie bedzie chcial seidziec u matki-wariatki:-D

Teśka, pewnie że sie pochwalę ;-)
Psotka, dziękuję lepiej. Chociaż trochę połaziłam teraz, zrobiłam kolację i znow czuję ból w kroczu - takie rozpieranie połączone z bólem i w podbrzuszu tez. Myślę ze mała się ułożyła już nisko i jak chodzę albo stoję to mocno napiera.

Hej psotka;-)
kociatka szalona kobieto hahaha
Corin super ze wypoczęłaś oszczedzaj sie nam niech Ewunia jeszcze w ciepełku posiedzi. Mnie boli krok i brzuch na wysokości pępka az zginam sie wpół nie wiem co to i dlaczego ...no ale pod tą stronę juz ma prawo bolec to czy tamto.....zycie:baffled:

Anulka, będę pamiętała, ja to lechitka jestem, hehe;)

Corin, bardzo sie ciesze, że lepiej! Może zrób sobie weekend lenia, odpoczni, niech się teraz Tobą dzieciaczki i mężulek poopiekują:) Ewunia niech jeszcze posiedzi troszkę w brzuszku:)

reklama
ja też po obiedzie już dawno, za szycie się wzięłam.. ale ręka już boli.. ja mam trochę doła nie powiem, bo oczywiście nie dość, że całe dnie sama siedzę i jak przychodzi mój P, to mamy ze 3h, to dzisiaj jeszcze musiał iść na zebranie wspólnoty i pewnie przyjdzie o 23.00..nie mam nic przeciwko ale ostatnio to już mnie krew zalewa częstotliwością.. więc z tej rozpaczy otworzyłam sobie piwko (bavaria, żeby nie było) i przegryzam 5-cioma truskawkami co mi zostały...

ale macie dobrze z tymi mamami.. moja jest 240km stąd;/

Do góry