reklama
Wróciliśmy, najadłam się jak bąk!
Em_cia, biorę!
Silwia, ale pyyyyszny deser, rozpieszczasz nas
Teśka, spróbuj sushi, jest przepyszne Ja sypię profilaktycznie alantan pod cycuszki
Anulka! Ty mogłaś do mnie napisać, to bym Ci powysyłała ciuszków z Lechem, ostatnio dostałam tego tyle, że szok! Już porozdawałam po znajomych i rodzinie, szkoda, że szybciej nie wiedziałam.
Corin, lepiej?
Katerinko, Margeritko, witajcie!
Em_cia, biorę!
Silwia, ale pyyyyszny deser, rozpieszczasz nas
Teśka, spróbuj sushi, jest przepyszne Ja sypię profilaktycznie alantan pod cycuszki
Anulka! Ty mogłaś do mnie napisać, to bym Ci powysyłała ciuszków z Lechem, ostatnio dostałam tego tyle, że szok! Już porozdawałam po znajomych i rodzinie, szkoda, że szybciej nie wiedziałam.
Corin, lepiej?
Katerinko, Margeritko, witajcie!
Anula tak to juz bywa z tymi naszymi zachciankami ,jemy do granic mozliwosci ,bo to tego sie chce zraz drugiego a potem pekamy .a ja juz sie ze zegnam bo plecy mnie bola ,a malutka w brzuchu chyba fikolki robi ,no moze nie fikolki bo jest glowka w dol no ale wierci sie niesamowicie ,papatk dla was
A
Anulka198424
Gość
Psotka to jak by ci cos wpadlo w rece to pamietaj o mnie chcialam typowe z logiem a te co zamowilam to kolejorz pisze no ale bedzie mojemu musialo to wystarczyc w takim razie...
kociatka
Fanka BB :)
Silwia - mniam! Wlasnie zjadlam kolejna miche truskawek, chyba jestem uzalezniona:-) Szyjke mam straszliwie krotka, wiec umowilam sie z malym na koniec czerwca, krakowskim targiem; jak nie dotrzyma umowy i posiedzi za dlugo (za krotko nie pozwalam), 2 lipca mam duze wesele. Potancze i dziec wyjdzie. Nie bedzie chcial seidziec u matki-wariatki
Corin
Mama Trójki :)
Teśka, pewnie że sie pochwalę ;-)
Psotka, dziękuję lepiej. Chociaż trochę połaziłam teraz, zrobiłam kolację i znow czuję ból w kroczu - takie rozpieranie połączone z bólem i w podbrzuszu tez. Myślę ze mała się ułożyła już nisko i jak chodzę albo stoję to mocno napiera.
Psotka, dziękuję lepiej. Chociaż trochę połaziłam teraz, zrobiłam kolację i znow czuję ból w kroczu - takie rozpieranie połączone z bólem i w podbrzuszu tez. Myślę ze mała się ułożyła już nisko i jak chodzę albo stoję to mocno napiera.
margerita126
Fanka BB :)
Hej psotka;-)
kociatka szalona kobieto hahaha
Corin super ze wypoczęłaś oszczedzaj sie nam niech Ewunia jeszcze w ciepełku posiedzi. Mnie boli krok i brzuch na wysokości pępka az zginam sie wpół nie wiem co to i dlaczego ...no ale pod tą stronę juz ma prawo bolec to czy tamto.....zycie
kociatka szalona kobieto hahaha
Corin super ze wypoczęłaś oszczedzaj sie nam niech Ewunia jeszcze w ciepełku posiedzi. Mnie boli krok i brzuch na wysokości pępka az zginam sie wpół nie wiem co to i dlaczego ...no ale pod tą stronę juz ma prawo bolec to czy tamto.....zycie
Anulka, będę pamiętała, ja to lechitka jestem, hehe
Corin, bardzo sie ciesze, że lepiej! Może zrób sobie weekend lenia, odpoczni, niech się teraz Tobą dzieciaczki i mężulek poopiekują Ewunia niech jeszcze posiedzi troszkę w brzuszku
Corin, bardzo sie ciesze, że lepiej! Może zrób sobie weekend lenia, odpoczni, niech się teraz Tobą dzieciaczki i mężulek poopiekują Ewunia niech jeszcze posiedzi troszkę w brzuszku
Corin
Mama Trójki :)
Oj, żeby się tak dalo... niestety :-(
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
ja też po obiedzie już dawno, za szycie się wzięłam.. ale ręka już boli.. ja mam trochę doła nie powiem, bo oczywiście nie dość, że całe dnie sama siedzę i jak przychodzi mój P, to mamy ze 3h, to dzisiaj jeszcze musiał iść na zebranie wspólnoty i pewnie przyjdzie o 23.00..nie mam nic przeciwko ale ostatnio to już mnie krew zalewa częstotliwością.. więc z tej rozpaczy otworzyłam sobie piwko (bavaria, żeby nie było) i przegryzam 5-cioma truskawkami co mi zostały...
ale macie dobrze z tymi mamami.. moja jest 240km stąd;/
ale macie dobrze z tymi mamami.. moja jest 240km stąd;/