reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

margerita- brałam do 30 tyg ciązy bo miałam skurcze macicy ,potem odstawiłam. teraz w zasadzie lekarz każe brać no-spe, także nie wiem czy nie przesadze jesli bede brała oba specyfiki na raz.

reklama
No musimy sie pomęczyć,nie ma zmiłuj ale pocieszam sie ze może jeszcze i z 10 dni i moze byc po wszystkim:-)

zorah ja mam przepisany i magnez i nospe takze nei powinno zaszkodzic...

tak zerkalam na watek poznajmy sie duzo dziewczym sie przedstawialo a nie udziela sie ciekawe co u nich...hmm

ja wcinak ukochana chalwe mamcia mi wlasnie przywiozla :) mniam

ostatnio sie chwalilam prezencikiem od kolezanki dla malego bodki czerwone z napisem polska dzis doszedl mms do mojego zachwycony jest bo kibic i do mnie zebym poszukala bodkow z lechem poznan noi wyszukalam :) ladne??zamowilam juz bedzie mial niespodzianke pomyslalam i wzielam rozmiar 80 zeby na pozniej byly :) a no i czapeczke :) juz wam pokazuje:)

http://sklep.lechpoznan.pl/spioch
http://sklep.lechpoznan.pl/czapeczka

pewnie jak wroci nie skonczy sie na tych rzeczach :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Corin fajnie ze wypoczelas,nalezy sie i trzeba korzystac kiedy sie nada okazja:)o koniecznie bendziesz musialla sie pochwalic tym body bo umieram z ciekawosci,a ja wlasnie koncze jesc rogala z mlekiem i chyba pekne ,moj zoladek chyba sie skurczyl

Ostatnia edycja:
reklama
a mnie zaczyna bolec lewy bok:/ maly troche dokazuje... ciezko mi juz dzis jem jak glupia sama nie wiem co bym zjadla niedawno kakao z buleczka z maslem, truskawki ze smietana, prawie cwiartke arbuza:/ pekne

Do góry