reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam!!

Kochane normalnie ciarki mnie znów przeszły jak czytam wieści z porodówek,że już się rozkręca na całego!!!!!! trzymam za Was (Nas) kciuki by wszystkie dzieciaczki urodziły się zdrowe!! normalnie jestem taka przejęta, że masakra!!!!!!

Nie nadrobię Was bo tylko zaglądam co się dzieje tak ogólnie! W środę byłam u ginka trochę zamieszania było i zmartwienia ale ostatecznie okazało się, że Milusia waży 2340 i wszystkie pomiary jak na ten tydzień są idealne!! trochę chłodniej się zrobiło więc jest czym oddychać! ja muszę torbę zacząć pakować bo to się tylko mignie!!!!!!

reklama
Dziewczyny jak się nie mylę to margeritka zakładała także zostawicie jej na PW wiadomośc żeby Wam zaproszenie wysłała
Patrycjaaa ekstra,że dzidzia zdrowa i duża :D:D

Byłam na poczcie małej i zaszłam do stokrotki i stoję przy kasie a tak starsza pani chce mnie przepuścić juz kolo 80 tki... jak miło ale podziękowałam jej i nie skorzytsałam.... ona też się wystała heheh. Szkoda ze młodzi tak nie postępują ech........
JA sama cały dzień właśnie se robie obiadek. Grzeje bitki w sosie co meżuś wczoraj robił, ziemniaczki już sie kończą gotować i pomidorki w śmietanie taki szybki......... jak ja nie lubie jeść sama..............

Zaraz napisze eska od Gon1a na watku!

Ja sobie pooglądałam zdjęcia bobasków rozpakowanych czerwcówek i już niedługo my będziemy tutaj wstawiać zdjęcia naszych słodkich maluszków.ehhh rozmarzyłam się....:)

Jezuuu naleśniki!!!!!!!!!!!! Marzenka no to teraz dowaliłaś!! jak nic zaraz robię naleśniki z truskawkami nawet bo mam troche!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj robiłam kompot z czereśni i normalnie wali jak "jabcok" hahaha mój mąż wchodzi do domu po pracy i się mnie pyta czy coś pędzę z alkoholowych rzeczy bo tak śmierdzi hehe ale kurde przeciez wszystko miałam świeżutkie i on jest normalnie dobry w smaku a tak śmierdzi to normalne? bo w sumie pierwszy raz z czereśni robiłam

reklama
Do góry