reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
zuzu wspaniała wiadomośc ,że maluszek ssać zaczął pozdrów ja od nas i niech fotkę szkraba wysyła noo :-D:-D będzie 1sza focia na lipcówkach :-D

mimi , marzenka nie ukrywam że i ja oglądałam ;-)i jestem w szoku jak się szybko rozdwajają . praktycznie codziennie ktoś a dopiero 10 czerwiec :szok:myślicie że u nas też tak będzie?

patrycja dobre z tym kompotem.... powiedz że tak sobie trącasz jak ci się nudzi.....

JUZ NAPISALAM ESKA OD GON1A BUZIAM ale się obżarłam choć nie smakowało jak wczoraj a to dlatego ze jadlam sama........ a ja mialam piec biszkopcik z tuss.....kawakami ale maz zrobil wczoraj z calości mega lirty koktajlu który konczę właśnie. co do alcoo mogę poczęstować....... hehe właśnie chciałam się napić kompociku z wiśni z lodówki i próbóje a tu taki Winiacz!!! heheh polecam.... na poprawkę humorku w ten pochmurny ale jaki fajny chłodny dzień.......

noo i chwalę się.. okno umyte, firanka wisi, mieszkanie ogarnięte, ale mailuj użyłam mopa, jak obiecałam:-D pranie wyprane i się suszy pościel - jupi! teraz chwila odpoczynku a później obiadek.. tylko sosu mi się nie chce robić.. a naleśniki ja też kce! ale nie mam nawet truskawek;/brakło..

super, że maluszek goni już je, teraz będzie rósł jak na drożdzach, a jak on ma na imię?zuzu wiesz?

zuzu dzieki za sms .... fajnie że już dochodzą do siebie
konwalianko to kawał roboty dziś zrobiłaś.... ja na okna zapoluję przed wizytą.

Wicągnęłam dwa talerze kremu ze szparagów, ledwo siedzę, na co wchodzi z pracy mój mąż i cały uhahany mi oznajmia, że idziemy na 18 na sushi… no to super, a ja nażarta jak… telefonu nie ma, zadzwonić nie może…

Konwalianko, Silwia no moja mina wyrażała wtedy chyba wszystkie dziwne uczucia;)

Em_cia, Ty jesteś najbardziej zboczona z nas wszystkich… mężowi chciała różany olejek zaaplikować na ogórasa, nie mogę, hehehe:)

Oszqrde, to informacje na wizycie wszystkie po Twojej myśli;)

Mala monis, przykro mi z powodu siostry…

Corin, Ty nie szalej kobito!

Kociatka, szacun:)

Patrycja, rewelacyjnie, że wszystko u Was dobrze:)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja tam okien nie mam zamiaru myc :-D pozniej mi sie brzuch spina, wiec oleje temat :-D jupi nareszcie kasa wplynela na konto dzisiaj, jutro wybieram sie na zakupy, kupie kosmentyki dla dzidka i dla siebie do szpitala, pieluchy i takie tam, a wieczorem pozamawiam na allegro te rzeczy ktore z polski mi kumpela pozniej przywiezie :-)

psotka nie jestem zboczona :-D:rofl2::laugh2: poprostu chcialam polaczyc przyjemne z pozytecznym zeby chopina sie 2 razy nie musial urobic, no ale skoro woli rozkladac swoje obowiazki na czesci to mi wszystko jedno :-D

Do góry