reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Em_cia, hehehe, Ty mnie rozwalasz na łopatki:) Zabiorę Cię ze sobą na porodówkę;)

Konwalianko, tę godzinę też se wybrał... ;) Idę się szykować, bo zaraz będzie się wydzierał, że on mi tu niespodzianki robi, a ja niezadowolona jestem ;)

Ostatnia edycja:
Bosz siedzę sobie i rozwiązuję krzyżówki (taka maniaczka tych szarad jestem) :) i hasło" Turner-poiosenkarka no to chcę wpisać Tina a tu ni chu chu :-D i dupa bo wyszło samo turner czyli imię turner to turner hahaha
Jesoo ale zamotałam :-D i sobie idę bo mąz zaraz będzie muszę mu fryty do piekarnika wstawić bo surowe będzie jadł w końcu :-D
sis zjedz i za mnie to sushi :*:)

Sis, ja oddychać nie mogę, nie wiem, czy za siebie zjem;))) Gdyby coś się działo, napisz mi, proszę, sms Słonko, z góry dzięki:*

Em_cia, hehehe, Ty mnie rozwalasz na łopatki:) Zabiorę Cię ze sobą na porodówkę;) ;)
wez mnie wez, zrobimy porod nas wesolo :-D :-D :-D geba mi sie nie zamyka takze nudzic by ci sie nie nudzilo, na pewno nie :-D

ide sie kapac bo smierdze jak pies
co to na polach pilnuje owiec
pozniej polece do baru na sok
zanim sie zrobi na ulicy mrok
piwa nie pije! niezdrowy to plyn
po nim mam jazdy, przed oczami mlyn :-D

:rofl2::rofl2::rofl2: :-D :-D :-D

IMG_3527.JPGIMG_3528.jpg
Jeden jest dla mezusia ( moze mi wynagrodzi w inny sposob :-)) a drugim dziele sie z Wami.

Czeeesc babelki :)po pierwsze to kciuskaski dla dziewczyn co w szpitalu rozpakowanych i czekajacych(maqnio,Wisienka ,Gonia ,Gocha )przekazcie kto ma kontakt z nimi moje slowa otuchy,pocieszenia i ze na bank wsio dobrze sie ulozy:)ale smakowite kaski macie mniam ,psotko sushi?pewno dobre bo ja nieznam ich smaku bo nigdy nieprobowalam ,nalesniki kto tu pichcil ?prosze wyslac i dla mnie porcje ,silvio deser cudnie wyglada i napewno tak jak i wyglada tak i pysznie smakuje ,a jak dzis skromniutko ,tylko truskaweczki ktore mama dla mnie sprezentowala:)a co tak ogolnie u mnie ,jednak bylam na tym weselu co mialam nie isc ,czulam sie dobrze wiec poszlam ,i nie zaluje ,troche potancowalam (przytulance),pojadlam ,wytrzymalam do 24 ,chodz z tego co wiem impreza trwala do rana ,mojego zostawilam a ja se taksi wrocilam :tak:samopoczucie ostatnio mam kiepskie ,poruszam sie ze zgrabnoscia slonicy ,niezdarnosc teraz to moje drugie imie ,cycki jak balony co jakis czas siara sie saczy na szczescie nie duzo i zadko ,zrobily mi sie chyba potowki pod piersiami ,strasznie mi tam swedzi i mam duzo malutkih krosteczek ,smaruje sudocremem ale nieznikaja ,tylko na swedzenie pomaga ,moze jakas masc dobra znacie ?osttnio to bardzo czesto nad ranem lapia mnie strasznie bolene skorcze lydek i stop ,okropnosc:no:

reklama
Do góry