reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Danuska bedzie ok :) ja kolejna mam 27go dopiero a ty?? ale tez dziewczynki sa drobniejsze od chlopcow wiec nie ma czym sie stresowac jak maja po tyle samo:)

reklama
Witajcie laleczki :-) no dziś można powiedzieć że się wyspałam :tak: :-) od 24 do 9:00

WISIENKO WSZYSTKIEGO NAAAAAAAJJJJJJJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I LEKKIEGO PORODU - SŁONKO !!!!

Maqnio trzymam kciukaski aby wszystko było dobrze !!!

Ja dzisiaj od rana śmigałam na pobranie krwi, tak mi baba zajechała igłą, że mało nie padłam, wrr…
No i się ciut zaczęłam denerwować od rana, bo mały się całą noc nie ruszał, ale, jak to ja, od razu Zdrowaś Mario... i za chwilę już go poczułam;)

Ufff… doczytałam co u Was po tym newsie o Maqnio (w smsowym wątku zamieszczam info od niej)

Konwalianko, jak się czujesz??? Co do literek, mnie się podobają 31.

Sestinko, pochwal się pokoiko-sypialnią ;)

Sis:***, Michalinko:***, ja też tak zeskakuje z tego fotela, byle szybko na USG;))

Marzenko, super córunia!

Co do dentysty, to ja byłam wczoraj na przeglądzie, bo niby trzeba zrobić ok. 4 tygodnie przed porodem i lekarz mi wpisał ,,stan uzębienia idealny” hehehe;) Ania, jeśli też będziesz robiła taki przegląd, to mogę Ci dać namiary na dentystę, który nie kasuje kobiet w ciąży;)
Jeśli chodzi o ginekologa, to ja bym swojego nie zamieniła za nic w świecie, żadna kobieta ginekolog mnie tak delikatnie nie zbadała, jak on. Nic mnie nie boli i nigdy po badaniu nie krwawiłam.

Oszqrde, trzymam kciukasy za wizytę!

Dodi, nie spiesz się tak, niech jeszcze malutka troszkę posiedzi;)

Veronique, Ty nie słuchaj tych bab! Gdyby tak bolało, to by się na kolejne dzieci nie decydowały! tuuulę! Jak u mnie się coś zacznie, a męża nie będzie, to w zapasie mam tatę, brata, chrzestnego i jeszcze jednego wujka, heheh;)

Wisieńko, wieku średniego… wyglądasz na max 25 lat, a nie 35! Jeszcze raz 100 lat! Daj znać co na IP, trzymam kciukasy!

Wydrusia, nie mów, że życie ją karze, wszystko będzie dobrze i lada moment będzie miała przy sobie zdrową i piękną córeczkę!

Danuśka, Hanami, gdzie się podziewałyście baby?

Hanami, moja torba stoi spakowana od pierwszych skurczy, tzn od 28tc;)

Pippi, nie przypominaj mi o tym śnie;)

Zorah, nie przejmuj się, ja też mam w domu ciasteczkowego potwora;)

Basieniak, ja biorę aspargin na skurcze, ale te przepowiadające, bo były bolesne, strasznie mi ten lek wszystko wyciszył, teraz gin kazał brac tylko 3x1 tabletkę.

Corin, życzę Ci lepszego samopoczucia!

Mailuj, Kociatka, Zuzu, Em_ka, MADZIA, Balkan, Emkamek, Mimi, Magia, Iwonuś, witajcie!

Słonka, a wiecie co z Gon1ą i jej synkiem? I co u Gochy?

Ostatnia edycja:
dzięki psotka, ja tradycyjnie:) dzisiaj tylko skurcze i ten brązowy śluz..

ja powiem, ze do kobiety- ginekolog chodziłam tylko kilka razy, ale uważam, że była mniej delikatna niż mężczyzna! Moi ginekolodzy są też delikatni i strasznie mnie przepraszają, gdy zaboli (na ogół uprzedza wcześniej ze tak może być)

reklama
Konwalianko, jesteś niemożliwa! T Y L K O skurcze, hehe;) Tymuś szaleje?

Nikuś, to masz szczęście, ja już nigdy do kobiety ginekologa nie pójdę, zawsze trafiałam na nieczułe babska!

Do góry