reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

zorah hahahahhaa no tak K.O :-D
MADZIA co Ty może tak źle nie będzie wczoraj pralke mój oglądał na ile stopni ubrania robocze wstawiam na ile małej co i czym myję itd wkurzało mnie to bo ja nie lubie jak facet mi robi ale cóż wyjscia nie będzie :-D
Pippi zorah Oreo-przekręć poliż zamocz zjedz hahah :-D
sis nmzc :*:*:*:*:* i Dawidek :*:*:*:*

reklama
zorah hahahahhaa no tak K.O :-D
MADZIA co Ty może tak źle nie będzie wczoraj pralke mój oglądał na ile stopni ubrania robocze wstawiam na ile małej co i czym myję itd wkurzało mnie to bo ja nie lubie jak facet mi robi ale cóż wyjscia nie będzie :-D
grunt że występuje zainteresowanie :):):)

Pippi mała nadal jest dziewczynką. Kazałam ginkowi dokładnie spradzwić na ostatnim USG. Na wizycie 30 maja ważyła jakieś 2300, nie jest zbyt duża ale w normie i wszystko w porządku.

Zorah, instrukcja godna podziwu :tak:

madzia tak masz rację chociaż tyle pokazuje,że chce spróbować nauczyć się :-D;-)
Veronika ja najpierw będe do męża dzwoniła,bo cholera wie gdzie będzie robił :-D a później po taxi zadzwonię chyba :-D

pipi- właśnie mu napisałam smsa swojemu M ze ma mi nawet nie pokazywać sie w drzwiach bez tych ciastek, jak z pracy wróci..normalnie nie moge tego przeżyc takiego mam smaka na słodkie a w domku tylko cukier w cukierniczce .:)

Danuska wcale nie taka mala moj tez mial 2300 na ostatniej wizycie:) wydaje mi sie w normie:) i tak tez gin powiedzial :)

mysle nad sniadaniem i nie wiem co wymyslec:/

reklama
Vera z tego co wiem karetkę jak wzywasz do porodu to jest to płatne i w PL i u nas np.też,Ja tam zadzwonię do męża i po taxi tak chyba jest najlepiej

Do góry