reklama
sestina
Fanka BB :)
wiecie co od jakis dwóch tyg co jakiś czas wyskakuja mi malutkie krostki na brzuchu, jakby przyszczyki mini. Ciekawe czy to przez hormony czy gorący okres ostatnio....na szczęście giną szybko
ciekawe jak maqnio- czekamy na wieści
Vero daj znać jak Mycha')
ciekawe jak maqnio- czekamy na wieści
Vero daj znać jak Mycha')
Ostatnia edycja:
Marzena197235
No córka to dobra dziewczyna nie moge narzekac bo bym zgrzszyła i to bardzo , jest uczuciowa i nie pozwoliła by zeby cos sie komus działo.
orchidea alez ja sie czuje wspaniale ta opuchlizna była spowodowana tymi upałami i za duzo podczas nich chodziłam , chociaz teraz tez mam jeszcze popuchniete nogi ale biore juz tabletki , latam co chwila do kibelka , i zobaczymy co bedzie z wynikami moczu ,ale to dopiero w poniedziałek
orchidea alez ja sie czuje wspaniale ta opuchlizna była spowodowana tymi upałami i za duzo podczas nich chodziłam , chociaz teraz tez mam jeszcze popuchniete nogi ale biore juz tabletki , latam co chwila do kibelka , i zobaczymy co bedzie z wynikami moczu ,ale to dopiero w poniedziałek
Corin
Mama Trójki :)
Skurcze występujące w czasie ciąży - Blog położnej o ciąży, porodzie i macierzyństwie.
Poczytajcie sobie, ja sie znow wkrecam, bo od rana mam bole w pachwinach, jakby jajniki ale inaczej...
Poczytajcie sobie, ja sie znow wkrecam, bo od rana mam bole w pachwinach, jakby jajniki ale inaczej...
konwalianka
Mały bąbelek
nie nakręcaj się, tylko spokój CIę uratuje:-)Poczytajcie sobie, ja sie znow wkrecam, bo od rana mam bole w pachwinach, jakby jajniki ale inaczej...
Corin, zaraz zabieram się za czytanie.. ja już wczoraj pisałam,, ze jak mnie nie odejdą wody, to ja nie będę wiedziała, które bóle to właśnie TE bóle.. chyba wiem o czym piszesz, bo ja już doświadczyłam 4 rożnych rodzai bóli..a te w pachwinie nie pozwalają mi na przewrócenie się z boku na bok..ale to jest u mnie, nie wiem jak u Ciebie
EDIT: mam wszystkie rodzaje skurczy o których ona pisze.. a ta wydzielina.. hmm.. u mnie jest koloru brunatnego od wczoraj..
Ostatnia edycja:
mailuj
Corin ja wczoraj miałam skurcze, nawet co 30 min.przeszły po kapieli.
Wisienko sto lat Kochana i.. trójki dzieci :-)
Mnie samolot nie omija na wizycie nigdy. Ale mój gin jest mega delikatny więc jakoś daję radę. Tym bardziej, że jak na skrzydłach lecę z niego na leżankę do USG. Wizytę mam w piątek, za tydzień. I już się nie mogę doczekać.
Wisienko sto lat Kochana i.. trójki dzieci :-)
Mnie samolot nie omija na wizycie nigdy. Ale mój gin jest mega delikatny więc jakoś daję radę. Tym bardziej, że jak na skrzydłach lecę z niego na leżankę do USG. Wizytę mam w piątek, za tydzień. I już się nie mogę doczekać.
sestina
moje bóle jak na razie to spinanie się brzucha ( tak jakby nagle ktoś dopompował mi do brzuszka powietrze) i robi się wtedy twardy, czasem takie nagłe ale średnie ukłucie/zarwanie w pachwinie.Mam nadzieję ,że dalszy etap za kilka tyg.
Marzena197235
konwalianka nic sie nie przejmój napewno bedziesz wiedziała kiedy zacznie sie poród o to mozesz byc spokojna
A bóle w pachwinie tez mam tak jak ty ciezko z boku na bok sie obrucic , jednak to normalne jest na tym etapie ciazy , jeszcze troche musimy to wytrzymac
A bóle w pachwinie tez mam tak jak ty ciezko z boku na bok sie obrucic , jednak to normalne jest na tym etapie ciazy , jeszcze troche musimy to wytrzymac
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
Marzenko, no mam nadzieję kiepsko przeoczyć swój poród - hehe
matko Wy tez się tak koszmarnie czujecie? Głowa mi pęka.. taka słaba jestem..idę się położyć jeszcze bo zaraz umrę
matko Wy tez się tak koszmarnie czujecie? Głowa mi pęka.. taka słaba jestem..idę się położyć jeszcze bo zaraz umrę